iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 14 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 14 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagEen scoop vandaag op iCulture: Apple heeft rijstrookbegeleiding ingeschakeld in Nederland en België. Hierdoor weet je dus meteen tijdens het navigeren in de auto met Apple Kaarten welke rijstrook je moet hebben om de afslag te nemen. Vandaag was ook de dag dat de iMac Pro in de verkoop gaat. Daarmee is ook de Nederlandse prijs bekend: vanaf €5.499. Is het iets voor jou? Ook schreven we over Sprynter, een dienst waarmee je makkelijker pakketten kunt versturen met een bijbehorende app. Ook bekeken we de Avanca Minim-oordopjes, als mogelijk alternatief voor de AirPods. Dat en veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

 • Wil je Apple’s muis, toetsenbord en trackpadook in spacegrijs, zonder de iMac Pro te hoeven aanschaffen? Wij weten een manier.
 • In onze nieuwe editie van iCulture bekijkt nemen we de Avanca Minim-oordopjes onder de loep. Zijn deze goed genoeg als AirPods-alternatief?
 • Sprynter laat je makkelijk pakketten versturen met een app. Wij probeerden het uit.
 • Snapchat heeft nu zijn eigen Mac-app genaamd Snapchat Lens Studio. Hiermee maak je zelf je eigen lenzen.

iCulture Deals

Meer vandaag

Twitterific met zwart thema.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

 • Twitterrific: Tweet Your Way (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.2+) - Twitterific heeft nu een speciaal donker thema voor de iPhone X.
 • Bear (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Bear heeft ook een donker thema en autocomplete voor tags, notities en meer.
 • bol.com (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De app van Bol.com is in een nieuw jasje gestoken.
 • GIPHY: The GIF Search Engine (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Upload je eigen gifs vanaf een video.
 • TicketSwap - (Ver)koop Tickets (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.2+) - Met Ticketswap is het nu makkelijker om je kaartje te uploaden. De app scant namelijk je mail-inbox, zonder je mails te lezen.
 • tado° (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - De taco-app informeert je over het batterijniveau van je apparaten en laat je je Wi-Fi thuis aanpassen.
 • Final Cut Pro (€329,99, macOS, 10.14.6+) - Final Cut Pro is klaar voor de iMac Pro en nieuwe 360-graden VR-opties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
Device Apple TV

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.