Sonos speaker in wit op een tafel

Reacties voor: Sonos-hoofdtelefoon goedgekeurd door FCC

Sonos werkt aan een eigen high-end hoofdtelefoon die in 2024 zou moeten verschijnen. Het accessoire gaat rond de 449 dollar kosten en zal een concurrent worden van de AirPods Max. Maar wanneer komt deze rivaal?
Lees het complete artikel → Sonos-hoofdtelefoon goedgekeurd door FCC
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Mensen over beats: deze koptelefoons zijn duur en klinken slecht.
    Sonos: Oh is dat alles? Onze koptelefoon krijgt een lelijk design, klinkt nog slechter, werkt alleen binnen ons ecosysteem en is na 3 jaar aan vervanging toe omdat hij geen updates meer krijgt. En hij is duurder!

    Natuurlijk moet elk commercieel bedrijf winst maken, maar als je het er zo dik bovenop legt dat je het aankondigt als een “lucratief product” dan schept dat wel bepaalde (negatieve) verwachtingen.
    Beats is inmiddels een stuk beter geworden. Sonos daarentegen, tja…..

    • Origineel geplaatst door erik-jan

      Mensen over beats: deze koptelefoons zijn duur en klinken slecht.
      Sonos: Oh is dat alles? Onze koptelefoon krijgt een lelijk design, klinkt nog slechter, werkt alleen binnen ons ecosysteem en is na 3 jaar aan vervanging toe omdat hij geen updates meer krijgt. En hij is duurder!

      dan heb je de Beats Studio pro nog niet geprobeerd heerlijk geluid en draagt zeer comfortabel.
      maar smaken en per persoon verschillend.

      ik vind sonos zoal zoal slecht product met slechte verbindingen en slecht werkende app spijt dat ik hem aangeschaft heeft en de service is ook aan de slechte kant.

      • Klopt ik heb de studio nog niet geprobeerd. Reviewers zijn er erg positief over dus ik ben benieuwd.
        Toch wel mooi om te zien dat er ook andere mensen zijn op iCulture die sonos crap vinden. Mensen zijn vaak enorm op hun teentjes getrapt en verdedigen sonos dat de app zo goed is en het ecosysteem en de service.

  2. Ik kocht een Sonos setje in 2012, prima geluid, geen account nodig, geen geneuzel over updates. Een jaar of vijf later is dat veranderd en nooit meer goed gekomen.

  3. Ik ben heel content met meerdere sonos producten. Laatste aanschaf een jaar geleden de sonos-one. Niets dan lof. Bediening werkt naar behoren. De app ook. Daarnaast kan ik goed uit de voeten met het stream aanbod.
    Ik kijk dan ook uit naar buds of een koptelefoon. Hoe eerder hoe beter.

  4. (Red.) De release van de Sonos-hoofdtelefoon is uitgesteld, zo beweert Bloomberg. We hebben het artikel daarom een update gegeven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.