Snapchat - gebruikers aanbevelen bij vrienden

Snapchat maakt delen van Snaps en toevoegen van lenzen makkelijker

Snapchat heeft het makkelijker gemaakt om een Snap te delen met vrienden. Bovendien kun je de Wereldlenzen gebruiken met de buitenste camera, om zo je Snaps een leuke twist te geven.

Snapchat - gebruikers aanbevelen bij vrienden
Snapchat (link) heeft een nieuwe update voor de iOS-app beschikbaar gesteld en daarmee wordt het delen van Snaps met vrienden een stuk eenvoudiger. Zie je een leuke Snap in het Verhalen- en Discover-gedeelte van de app, dan kun je deze doorsturen naar een Snapchat-vriend. Je kunt ook de Wereldlenzen uitproberen door de buitenste camera te gebruiken en op het scherm te tikken.

Snaps delen met Snapchat-vrienden

Om een Snap te delen met een vriend in Snapchat, bekijk je een Snap in het Verhalen- of Discover gedeelte. Door je vinger op het scherm te houden, kun je een geregistreerde Snapchat-vriend kiezen om deze Snap naartoe te sturen. Bovendien keer je nu makkelijker terug naar een vorige Snap. Je hoeft in de nieuwe versie alleen maar links op de Snap te tikken om de vorige te bekijken.

Snapchat met Wereldlenzen.

De lenzen in Snapchat gebruikte je al bij de selfie-camera, maar je kunt nu ook Wereldlenzen gebruiken met de buitenste camera. Zet deze camera aan, tik op het scherm en je kunt kiezen uit 22 verschillende lenzen, zoals de zaklamp hierboven. Dit maakt ook de Snaps die je maakt met de buitenste camera een stuk leuker en specialer. Tot slot kun je de selfielenzen ook gebruiken tijdens een videochat. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op het gezicht te tikken.

Snapchat is nog altijd populair en groeit onder Nederlandse twintigers en dertigers. Bovendien worden veel typische Snapchat-functies overgenomen door andere apps, zoals Instagram Stories en Messenger Day van respectievelijk Instagram en Facebook Messenger. Ook WhatsApp lijkt met een Snapchat-achtige functie te komen in de vorm van WhatsApp Status.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2016, 15:01
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deelt. Snapchat was ook de eerste app met de zogenaamde verdwijnende Verhalen, die later populair werden als Instagram Stories en andere social media-apps. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.