Snapchat stemfilters

Snapchat voegt achtergronden en stemfilters toe

Snapchat heeft achtergrondjes, stemfilters en weblinkjes toegevoegd, drie functies waarmee ze zich weer wat kunnen onderscheiden van Facebook.

Snapchat stemfilters

Snapchat doet z’n best om steeds nieuwe functies toe te voegen, ook al weten ze dat ze vrij snel door Facebook worden nageaapt. Vandaag komen er drie nieuwe functies bij: een achtergrond, stemfilters en weblinkjes.

Snapchat: andere achtergrond kiezen

Met de achtergrondjes heb je een soort green screen tot je beschikking. Je tikt op het schaarknopje en vindt vervolgens het nieuwe Backdrop-icoon. Daarmee geef je aan waar de personen staan, waarna je een andere achtergrond kiest. Hierbij heb je de keuze uit allerlei gekleurde patronen. Handig als je op een plek staat die niet zo heel aantrekkelijk eruit ziet, bijvoorbeeld een rommelige woonkamer. De toll werkt op dit moment alleen met foto’s, niet met video’s.

Stemfilters en weblinkjes

Met de stemfilters kun je je stem veranderen, zonder dat je daarvoor een speciale Lens nodig hebt. Tik op het speaker-icoontje na het maken van een snap en kies een van de stemmen, bijvoorbeeld een robotstem.

Verder is het nu mogelijk om naar webpagina’s te linken. Hiervoor tik je op de paperclip en voeg je een link toe, bijvoorbeeld naar de website van een bedrijf of een persoonlijke blog. Ontvangers kunnen de link openen door tijdens het bekijken van de snap omhoog te vegen. Eerder was het alleen mogelijk om op linkjes te tikken in advertenties of in de Discover-sectie binnen de app.

Met deze drie functies kan Snapchat zich weer even onderscheiden van Facebook, Instagram en WhatsApp. De nieuwe functies komen vandaag beschikbaar in de apps voor iOS en Android.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2017, 20:28
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.