Reacties voor: Smart Case… maar niet voor je iPad

Anymode is als Koreaanse fabrikant gespecialiseerd in het maken van accessoires. Ze hebben een sterke band met Samsung en hebben de gewoonte om succesvolle producten te kopiëren. Want wat is daar eigenlijk mis mee?
Lees het complete artikel → Smart Case… maar niet voor je iPad

Reacties: 12 reacties

  1. Hahaha vet grappig. Volgens mij wil samsung gewoon even lekker apple pesten:P

  2. Ze heten Smart Case en zijn bedoeld voor de Samsung Galaxy Tab 10.1. Zo kun je je tablet-kloon nog meer op het origineel laten lijken.
    Hahahahah.

  3. Op 1 april zou dit een leuk stukkie zijn.

    Maar dit is toch eigenlijk bij de konijnen af, zeg. Het moet niet gekker worden…

  4. Dit is wel heel erg 😛

  5. Haha wel leuk dit, straks heeft iedereen zo’n “cover”. Tussenhaakjes omdat het echt net de minimale bescherming biedt om nog de naam cover te mogen dragen.

  6. letterlijk gejat van OMT

  7. Bij Apple zijn ze er zelf ook niet vies van om regelmatig dingen te jatten, dus de pot verwijt de ketel dat ze zwart ziet. De Galaxy tab heeft zichzelf genoeg bewezen (als enige concurent met een beetje succes) om slechts als een kloon te worden afgedaan.

    Die smartcovers of smartcase, zijn helemaal niets smart. Ik heb bewust niet zo’n matige bescherming om m’n ipad2. Datgene wat het meest moet worden beschermd beschermd het niet. Alleen tijdens transport is het handig dat het het scherm beschermd. Geef mij maar een fatsoenlijke traditionele bescherming.

  8. Als je gaat reizen (voor onderweg) zijn deze covers ‘ruk’ en beiden geen bescherming, maar voor gewoon in huis etc. zijn ze super handig. Je moet dan je Padje natuurlijk niet uit je klauwen laten vallen, dat dan weer niet 😉

  9. Samsung Smart Copy

  10. Pluis Ebaymaar eens na staat vol met 1000den accessoires voor een prikkie en vaak nog eens gratis verzenden.
    Waarom die dure originle troep kopen als je het voor een prikkie kan krijgen.

    Maargoed verder ontopic is het wel treurig dat gedoe tussen Samsung en Apple.

  11. Origineel geplaatst door mahmutt
    letterlijk gejat van OMT

    Gejat van Samsung zal je bedoelen;)

    Dit artikel staat overal op het internet en is dus niet alleen gejat van OMT. Het laat maar weer eens zien hoe duidelijk het opvalt dat Samsung aan het kopieren is!

  12. @pple_nerd

    Nou heel simpel! je weet als je een apple product koopt het niet giftig is of dat het volgens westerse normen word gefabriceerd.

    Kijk dat jij lak hebt aan je klein kinderen is oke. maar goedkoop in dit soort Aziatische landen is op een gegeven moment duurkoop.

    Verder vind ik dit gewoon misselijk makend… kom dan zelf met een idee dit is gewoon te goedkoop 😛

    en dat te bedenken dat het ze bijna 8 maanden heeft gekost om zo iets te tekenen en uit te werken tot het huidige product 😀 nou nou … snap niet dat mensen hiervoor “willen kiezen”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.