Facebook Slingshot

Facebook Slingshot doet Snapchat Stories na in grote update

Facebook heeft fotodeler Slingshot een grote 2.0-update gegeven, waarin de Stories-functie van Snapchat wordt toegevoegd aan de app.

Facebook SlingshotFacebook’s fotodeler Slingshot is voorzien van een grote update, die ervoor zorgt dat de app meer lijkt op Snapchat’s Stories-functie. Je kunt met Slingshot gebeurtenissen op een dag delen met vrienden, waarbij de foto’s 24 uur in de app blijven hangen. Op deze foto’s kunnen je vrienden reageren met eigen beelden. De reacties van vrienden worden in een eigen tabblad geplaatst.

Slingshot 2.0 maakt hierdoor onderscheid tussen foto’s die een eigen verhaal vertellen, en beelden die als reactie op jouw activiteiten zijn gedeeld. Dit moet ervoor zorgen dat je foto’s ook logischer worden gesorteerd. Eerder kon je enkel kort beelden zien, waarna ze al snel verdwenen.

Facebook bracht Slingshot afgelopen zomer uit. De app was toen al deels een Snapchat-kloon, maar met een paar bijzondere ideeën. Zo konden vrienden bijvoorbeeld alleen een foto zien door eerst zelf een beeld terug te sturen. Deze verplichting werd in september echter uit de app verwijderd, waardoor de app een directer alternatief voor Snapchat werd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2014, 8:00
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, slingshot, snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.