Sleep Cycle-app maakt je wakker met Philips Hue

De populaire slaapanalyse en wekker-app Sleep Cycle alarm clock wekt je met licht van de Philips Hue en is slimmer met je batterij.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

hue verpakkingSleep Cycle zoekt een van de leukste gadgets voor in huis op. In een nieuwe update van de slaap- en wekkerapp kan je wakker worden met licht van de Philips Hue-lampen. Sleep Cycle spoort de lamp(en) aan om rustig aan feller te worden, zodat je wakker wordt met een kunstmatige zonsopgang. De populaire applicatie gaat nu ook slimmer om met de batterij van de iPhone. Als die bijna op is, heeft Sleep Cycle een alternatief alarm.

Je wordt dan niet rustig aan gewekt met opbouwende zachte klanken of trillingen, maar met een meer traditionele wekker die gewoon hard klinkt. Volgens Sleep Cycle is het algoritme dat herkent of je wakker wordt ook beter geworden. De app bedient verder net even wat soepeler.

Lees ook: ons uitgebreide review van de Philips Hue-lampen

Sleep Cycle alarm instellen Sleep Cycle instellingen iPhone

Sleep Cycle alarm clock is een grote hit, met meer dan 7000 recensies in de Nederlandse App Store en 990 in de Belgische. Je legt de telefoon onder naast je kussen en Sleep Cycle merkt aan je hoeveelheid beweging hoe diep je slaapt. Afhankelijk van de omstandigheden, kan je vanaf een half uur voor je ingestelde wekkertijd al langzaam – en soms zelfs onbewust – wakkerder worden gemaakt. De app zit boordevol slimmigheden. Zo kan je instellen dat de telefoon bijvoorbeeld pas trilt als het geluid je niet wakker maakt. De app geeft in grafieken en statistieken inzicht over je slaapgedrag.

De Philips Hue-lampen zijn te koop vanaf zo’n 50 euro en een starterpack met drie lampen en een bridge kost 200 euro.

Downloaden: Sleep Cycle alarm clock (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:14
Onderwerpen philips hue, sleep cycle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.