Siri Eyes Free in 2014 naar Chevrolet Camaro, Cruze, Volt en meer

Siri Eyes Free wordt vanaf 2014 ondersteund in de Chevrolet Camaro, Cruze, Equinox, Malibu, SS en Volt.

Chevrolet SiriSiri Eyes Free zal in 2014 worden geïntegreerd in meerdere nieuwe Chevrolet-auto’s. Dit maakte General Motors bekend in een persbericht. De Siri-ondersteuning zal worden geïntroduceerd in de Camaro, Cruze, Malibu, SS en Volt, via het MyLink-systeem van Chevrolet. Met Siri kunnen automobilisten telefoongesprekken starten en handsfree bellen, muziek aan- of uitzetten, iMessages dicteren en de agenda op de iPhone aanpassen. Een speciale knop op het stuur laat automobilisten Siri activeren zonder dat ze hun ogen van de weg moeten halen.

In Eyes Free-modus weet Siri dat je niet naar het scherm kunt kijken, en wordt alle mogelijke tekst voor je opgelezen. De koppeling met de Chevrolet-wagens zorgt er bovendien voor dat bepaalde informatie ook op het dashboard van je auto verschijnt. Siri wordt via Bluetooth met de iPhone gekoppeld, waardoor je hem niet uit je zak hoeft te halen.

De samenwerking met Chevrolet maakt Siri weer iets handiger in de auto, maar vermoedelijk zal de virtuele assistent pas echt veel in Nederland worden gebruikt als de Nederlandse taal wordt ondersteund. iMessages dicteren in het Engels is voor velen immers niet ideaal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2013, 12:47
Categorie iOS
Onderwerpen chevrolet, general motors, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.