Simplify Media Mobile al 100.000 keer geïnstalleerd

Simplify Media heeft bekendgemaakt dat de mobiele versie voor iPod touch en iPhone al 100.000 is geïnstalleerd. Met Simplify Media Mobile kun je met maximaal 30 vrienden luisteren naar streaming muziek uit een gedeelde iTunes-bibliotheek.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Simplify MediaSimplify Media meldt trots dat Simplify Media Mobile al meer dan 100.000 keer is geïnstalleerd op de iPhone en iPod touch. Het bedrijf is hard bezig om nog meer functies aan de mobiele iPhone-applicatie toe te voegen. Simplify Media Mobile is een gratis utility voor iTunes en Winamp, waarmee samen met vrienden kunt luisteren naar onbeveiligde muziek in AAC-, MP3-, WMA-formaat en Apple Lossless. De bestanden worden daarbij niet gedownload, ze worden alleen gestreamd.

“We hebben zojuist een redesign van de player uitgevoerd zodat we albumhoezen, biografieën van artiesten en liedteksten konden toevoegen. Verdere verbeteringen sinds de eerste versie zijn controls voor het volgende en voorgaande nummer en track-informatie”, zegt Paul Joyce van Simplify Media. “Verder hebben we de navigatie compleet opnieuw ontworpen om supersnel te kunnen scrollen of te springen van een letter tussen A en Z. We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om lijsten per artiest, album en genre te bekijken. En we hebben ook shuffle toegevoegd.”

Om Simplify Media Mobile te kunnen gebruiken moet je de applicatie eerst op je iPod touch of iPhone installeren via de Installer. Log daarna in met je accountnaam, die je kunt aanmaken door Simplify Media op je pc of Mac te installeren. Daarna nodig je vrienden uit om samen naar de muziek uit jouw iTunes-bibliotheek te luisteren. Je hebt er een Wi-Fi-verbinding voor nodig en bij de eerste keer inloggen maakt Simplify Media een lijst van remote muziek, die voor jou beschikbaar is. Het kan een paar minuten duren, maar dan heb je ook wel wat: je hele muziekbibliotheek, overl beschikbaar. Je kunt je iTunes-bibliotheek delen met maximaal 30 vrienden. Onderstaande video laat zien hoe alles werkt.

Meer info: Simplify Media

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 7:49
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, lyrics, muziek, streaming

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.