Brett’s kapotte iPhone gered met tape

Het zoontje van Brett Peters liet de iPhone op de grond vallen, waarna het scherm aan diggelen ging. Met een stuk plakplastic wist Brett de schermen bijelkaar te houden.

Scherm kapotToen iPhone-bezitter Brett Peters even niet op zijn iPhone lette, ging zijn zoontje ermee aan de haal. De iPhone viel op de grond en het glas was gebroken. Snel ingrijpen met een stuk plakplastic zorgde dat alle scherven op hun plaats bleven. De iPhone werkt nog steeds, behalve op het meest beschadigde punt. Brett denkt nu na over vervangen van het scherm.

Nu is het verhaal van Brett Peters nog wel geloofwaardig, maar toen we vandaag een verhaal onder ogen kregen over een verhaal man die uit een coma ontwaakte om tot zijn schrik te ontdekken dat de iPhone al gelanceerd was… ging er toch een alarmbel af. Het verhaal is al wat ouder en gaat over een zekere Geoff Evila, die van plan was om afgelopen juni in de rij te gaan voor de iPhone. Hij raakte echter een paar dagen voor de lancering betrokken bij een ernstig auto-ongeval. Hij raakte in coma waaruit hij pas vele weken later ontwaakte. De iPhone was inmiddels gelanceerd. Gelukkig zorgde de Apple Store in Arizona ervoor dat het gekkenhuis bij de lancering van de iPhone nog eens dunnetjes werd overgedaan. Nog even voor de duidelijkheid: verhalen op satirische websites zoals iPhone Savior zijn meestal NIET waar.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2008, 19:13
Categorie Achtergrond
Onderwerp scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.