Schrijfster Aliefka Bijlsma geeft literaire roman gratis weg

Auteur Aliefka Bijlsma geeft haar tweede literaire roman als gratis ebook weg in ePub-formaat, geschikt om via iBook op de iPhone te lezen.

Bijlsma Mede namens mijn vrouwSchrijfster Aliefka Bijlsma heeft voor de tweede keer een roman gepubliceerd en heeft besloten deze als gratis ebook weg te geven. Aliefka is volgens haar uitgever de eerste* Nederlandse fictieauteur die een literaire roman gratis weggeeft. Het boek ‘Mede namens mijn vrouw’ wordt beschikbaar gesteld in ePub-formaat zonder DRM en is bijvoorbeeld met de iBook-applicatie op de iPhone te lezen.

Hoofdpersoon in het boek is de 59-jarige Melchior Steenbergen, die nog twee ambassadeursposten in het verschiet ziet en als consul-generaal in Rio belandt. Melchior organiseert een Culturele Manifestatie om zichzelf en Rio weer op de kaart te zetten, maar krijgt te maken met tragische gebeurtenissen.


Zo wordt hij tegengewerkt door een bureaucratisch ingestelde medewerker en blijkt zijn kersverse echtgenote van de ene op de andere dag niet meer uit bed te komen. Als de diagnose wordt gesteld, blijkt ze ME te hebben. ‘Mede namens mijn vrouw’ is een tragikomedie waarbij de hoofdpersonen vanuit verschillende gezichtspunten worden geconfronteerd met de keuzes die ze in het leven gemaakt hebben.

Het boek telt in gedrukte vorm 272 pagina’s. Na het downloaden van het boek kun je het ePub-bestand met de muis naar de iTunes-bibliotheek slepen. Hij verschijnt dan vanzelf in iBooks (mits het synchroniseren van boeken is ingeschakeld).

Dowloaden kan via de website van de auteur of uitgeverij Augustus.nl.

* Of Aliefka Bijlsma de eerste Nederlandse auteur is die een fictie-ebook gratis weggeeft, is een kwestie van definitie. Het boek ‘Vulpen’ van Heleen van Royen was ook gratis te krijgen maar niet in ePub-formaat en is geen literaire roman maar een bundel columns.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 oktober 2010 om 14:38
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Schrijfster Aliefka Bijlsma geeft literaire roman gratis weg

Auteur Aliefka Bijlsma geeft haar tweede literaire roman als gratis ebook weg in ePub-formaat, geschikt om via iBook op de iPad te lezen.

Bijlsma Mede namens mijn vrouwSchrijfster Aliefka Bijlsma heeft voor de tweede keer een roman gepubliceerd en gaat deze gratis als ebook weggeven. Aliefka is naar eigen zeggen de eerste* Nederlandse fictieauteur die een literaire roman gratis weggeeft. Het boek ‘Mede namens mijn vrouw’ wordt beschikbaar gesteld in ePub-formaat zonder DRM en is bijvoorbeeld met de iBook-applicatie op de iPad te lezen.

Hoofdpersoon in het boek is de 59-jarige Melchior Steenbergen, die nog twee ambassadeursposten in het verschiet ziet en als consul-generaal in Rio belandt. Melchior organiseert een Culturele Manifestatie om zichzelf en Rio weer op de kaart te zetten, maar krijgt te maken met diverse tragische gebeurtenissen.
(meer…)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 oktober 2010 om 14:39
Categorie
Apps
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.