iMac Pro Satechi-hub

Satechi-hub maakt poorten aan de voorkant van je iMac

Met deze Satechi-hub krijg je aansluitingen aan de voorkant van je iMac (Pro), zodat je makkelijker iets kunt aansluiten. Verkrijgbaar in zilver en spacegrijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iMac Pro Satechi-hub

Satechi heeft een handige hub voor de iMac gemaakt, die ervoor zorgt dat je poorten aan de voorkant krijgt. Nooit meer over je bureau leunen om een kabeltje aan te sluiten.

Satechi-hub

Nadat je een paar duizend euro voor een iMac Pro hebt neergeteld, dan kan deze hub er ook nog wel bij. De heb met de lange naam Satechi Aluminum Type-C Clamp Hub Pro bevestig je aan de onderkant van het scherm. Het lijkt alsof het er altijd al aan gezeten heeft, zeker als je passende kleur (zilver of spacegrijs) neemt.

De hub gebruikt een duimwiel voor het bevestigen aan de Mac. Dit werkt met metalen haakjes. Eén kabeltje loopt aan de achterkant naar de USB-C-poort. Let op! Dit accessoire is alleen geschikt voor iMacs met USB-C-poort aan de achterkant, dus de modellen van 2017 en nieuwer.

Satechi hub

Aan de voorkant van de Mac heb je vervolgens de beschikking over drie normale USB 3.0 poorten, een USB-Ç-poort en twee sleuven voor SD- en microSD-geheugenkaarten. Je gebruikt de poorten aan de voorkant vooral voor tijdelijk aansluiten van apparaten, terwijl de poorten aan de achterkant nog te gebruiken zijn voor dingen die je langere tijd wilt aansluiten.

Binnenkort bij Satechi verkrijgbaar voor 50 dollar. Het bedrijf gaat de hub in januari op de CES-consumentenelektronicabeurs tonen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 19 december: Toegevoegd dat je over een iMac met USB-C-poort moet beschikken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2017, 16:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen imac pro, usb-c
Device Mac
Software macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.