Reacties voor: ‘Apple wil Samsung als leverancier voor OLED-schermen’

Apple zou toch nog met Samsung in gesprek zijn om OLED-schermen te leveren. Samsung zou naast LG OLED-schermen leveren voor kleine en mediumgrote toestellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Prima – met gebogen scherm zoals de S6 Edge (maar dan anders natuurlijk)

  3. OLED schermen zijn zoveel mooier en stroomeffectiever dan LCD. Alleen jammer dat het zo snel inbrand, als je een samsung galaxy S6 edge ziet liggen in de mediamarkt is het scherm onleesbaar omdat het zo ingebrand is!

  4. Origineel geplaatst door johan: OLED schermen zijn zoveel mooier en stroomeffectiever dan LCD. Alleen jammer dat het zo snel inbrand, als je een samsung galaxy S6 edge ziet liggen in de mediamarkt is het scherm onleesbaar omdat het zo ingebrand is!

    Dat is niet een OLED probleem maar een AMOLED probleem.
    Toch wel wat anders.

  5. Ach ja Digitimes. Die spuwen zoveel onzinnige dingen naar buiten dat ze altijd wel ergens een keer gelijk hebben. Tim Cook zelf zei dat hij maar zelden supply chain rumors ziet die kloppen (ook al heeft ie er natuurlijk alle belang bij om alles categorisch te ontkennen of er in ieder geval om er niet op in te gaan).

  6. “Het lijkt er nu dus op dat dit voor de langere termijn is, terwijl de gesprekken met Samsung en LG voor recentere ontwikkelingen bedoeld zijn.” Bedoeld zal zijn: ‘ontwikkelingen voor de korte termijn’ o.i.d. Recent betekent namelijk ‘pas gebeurd’ en dat is juist wat niet bedoeld wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.