Adobe-Post-icon

Met Adobe Post maak je mooie graphics op je iPhone in een handomdraai

Adobe Post is een nieuwe app om makkelijk een graphic te maken, waarmee je foto's combineert met tekst en mooie vormen. De app is gratis te gebruiken.

Adobe-Post-icon

Adobe voegt met Adobe Post een nieuwe app toe aan de toch al uitgebreide collectie van het bedrijf de App Store. Adobe Post moet het gemakkelijk maken om op je iPhone of iPad snel een indrukwekkende graphic te maken waarmee je foto’s en tekst met elkaar combineert. Ideaal om snel te delen via sociale netwerken.


Volgens Adobe is Post (link) dan ook een uitkomst voor kleine bedrijven die zonder al teveel werk iets moois op sociale media willen plaatsen.

Adobe Post heeft een ‘Inspiratie Muur’

Dankzij de templates in Adobe Post kun je zo aan de slag, terwijl je daarna de vrijheid hebt om je creatie verder naar eigen smaak aan te passen. Voordat je Adobe Post kunt gebruiken moet je wel even een Adobe ID aanmaken, of inloggen met je Facebook-account.

Adobe-Post Adobe-Post

Om ook mensen zonder grafische opleiding aan te moedigen om Adobe Post te gebruiken, bevat de app een grote ‘Inspiratie Muur’ vol met beschikbare templates. Speciaal voor kerst staan er bijvoorbeeld zes winterse voorbeelden voor je klaar. Tik er een aan met een stijl die je bevalt en je kunt vervolgens de afbeeldingen en tekst gemakkelijk vervangen.

Vind snel rechtenvrije foto’s met Adobe Post

Om te voorkomen dat je zonder beeldmateriaal komt te zitten, is er de optie toegevoegd om vanuit de app naar gratis rechtenvrije afbeeldingen te zoeken. Tijdens het testen van de app valt vooral op hoe logisch de app zich laat bedienen. Adobe Post werkt snel en doet precies wat je van een app als deze wilt.

Zeker omdat je de app gratis kunt gebruiken is Adobe Post het proberen waard. Je zou er zelfs een leuke kerstkaart mee kunnen maken, die je na afloop snel kunt delen via zo’n beetje alle populaire sociale netwerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2015, 16:44
Categorie Apps
Onderwerpen adobe, grafisch
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.