Rmour iPhone in de hand

Rmour beschermt alleen de hoekpunten van je iPhone

Rmour maakt zilveren en vergulde hoekpunten voor de iPhone 7, als alternatief voor een beschermhoes. Verkrijgbaar via Kickstarter.

Hoekbeschermers voor de iPhone hebben we wel vaker gezien. Zo waren Bumprz en Bezl twee jaar geleden al in een strijd verwikkeld wie ‘de kleinste iPhone-case ooit’ had gemaakt. In beide gevallen ging het om zelfklevende blokjes die je op de vier hoekpunten van de iPhone plakte. Een nieuwe kanshebber met de naam Rmour heeft een soortgelijk idee, maar dan voor de iPhone 7. Plak op elk hoekpunt van de iPhone een beschermer en je toestel blijft toch grotendeels ‘naakt’.

Rmour iPhone op een tafel

Rmour: alleen de hoekpunten

Als een iPhone valt, moeten de hoekpunten de grootste klap opvangen. De Rmour-case lost dat op met een bumper-case die uit vier zelfklevende hoekjes bestaat. Door de verdikking op de hoeken raakt de behuizing van de iPhone nooit de grond, waardoor er minder kans op glasbreuk of schade optreedt.

Rmour iPhone op een tafel

De hoekpuntjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en verguld met 18 karaat goud. Misschien niet het meest geschikte materiaal om klappen op te vangen, maar het ziet er wel smaakvoller (of smakeloos?) uit. Voor vier hoekpuntjes investeer je als Kickstarter-crowdfunder $55 exclusief verzendkosten. Je kunt ook kiezen voor de $72 kostende set met metalen cameraring.

Rmour hoekpunten op een iPhone

Rmour iPhone in de hand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2016, 9:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, bescherming, case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.