Bumprz of Bezl: wie maakt de kleinste iPhone-case?

Hoe minimalistisch kan een iPhone-hoesje zijn? Bumprz en Bezl proberen alleen de hoekpunten te beschermen.

iphone-bumprzEr zijn voor- en tegenstanders van iPhone-hoesjes. Verstokte tegenstanders vinden dat een hoesje de iPhone lelijker maakt. Je verstopt het mooie Apple-design in een monsterlijk ding, dat duidelijk niet door Jony Ive is ontworpen. De oplossing zou wel eens het versterkte hoekpuntje kunnen zijn. Bumprz en Bezl proberen allebei de harten te veroveren van mensen die eigenlijk geen hoesje willen.

Bumprz is dΓ© minimalistische case. Het bestaat uit vier hoekpuntjes die je eigenlijk nauwelijks kunt zien. Vooral als je de gouden hoekpuntjes op een gouden iPhone vastmaakt, vallen ze nauwelijks op:

bumprz

De bedenkers noemen het een anti-case. Het zijn vier zelfklevende hoekpunten die de hoeken van de iPhone beschermen en zorgen dat de iPhone op een verhoging ligt. Het scherm raakt daardoor niet de tafel aan. De Bumprz zijn uitgevoerd in koper- of staalkleur en voorzien van 3M-plakstrips. Tijdens een val vangen de hoekpuntjes de grootste schok op, wat zou moeten voorkomen dat het scherm stuk gaat. Oordopjes en andere accessoires kun je nog gewoon in pluggen. Natuurlijk is niet alles beschermd, want een sleutelbos in je broekzak maakt nog steeds krassen. Maar Bumprz houden wel krassen door de tafel en stoten op het hoekpunt tegen. Ze kosten $20 via Kickstarter.

bezl-iphone-protector-kleinBezl is iets minder mooi uitgevoerd, maar sluit qua kleur wel iets beter aan op de zwarte iPhones. Bezl is gemaakt van ABS-plastic en werkt volgens hetzelfde principe. Je plakt zelfklevende hoekpuntjes op elke hoek van de iPhone, zodat je telefoon voortaan een val op een betonnen vloer kan overleven. Bezl is verkrijgbaar in zwart en wit en is alleen geschikt voor de iPhone 5 en iPhone 5s. De prijs is hetzelfde: $20 voor een setje van vier. Grote voordeel is dat je Bezl nu al in de winkel kunt kopen, terwijl je bij Bumprz moet wachten tot de Kickstarter-campagne is afgelopen. Omdat we Bezl nog niet zagen bij Nederlandse accessoireshops kun je misschien het beste even bij je favoriete Aziatische koopjesknaller gaan kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2014, 13:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.