Reminders on Watch voor de Apple Watch.

Reminders on Watch zet je herinneringen op de Apple Watch

Mis jij de standaard Herinneringen-app op de Apple Watch ook zo? Reminders on Watch springt in dit gat en brengt al je herinneringen naar de Apple Watch.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Reminders on Watch voor de Apple Watch.
Apple heeft de Apple Watch uitgerust met heel wat standaardapps, zoals de Agenda-app, Aandelen-app en nog veel meer. Gek genoeg is er één app die hier ontbreekt, terwijl hij juist heel eenvoudig zou kunnen werken: de Herinneringen-app. Je kunt herinneringen wel als voldaan markeren zodra je een pushbericht ontvangt, maar de lijst bekijken is vanaf een Apple Watch niet mogelijk. Reminders on Watch lost dit op met een aparte herinneringen-app die alles voor je importeert.

Herinneringen bekijken op de Apple Watch

Sinds iOS 7 is het voor apps mogelijk om toegang te krijgen tot de herinneringen uit de standaard Herinneringen-app. Omdat er op de Apple Watch geen app is om al je herinneringen te bekijken, sprong een ontwikkelaar in dit gat om een app te maken die heel veel weg heeft van de standaard Herinneringen-app, inclusief appicoon. Hierdoor lijkt het alsof je met Reminders on Watch te maken hebt met de standaard Herinneringen-app. Al jouw herinneringen worden automatisch overgezet en ook de gemaakte lijsten vind je terug in de Apple Watch-app.

Reminders on Watch voor de Apple Watch met alle lijsten. Reminders on Watch voor de Apple Watch met herinneringen.

Het laden van de herinneringen zodra je de app voor het eerst op je Apple Watch opent, kan even duren. Maar als Reminders on Watch de juiste informatie eenmaal opgehaald heeft, is het een praktische app om snel je herinneringen te bekijken. Vanuit de app kun je bovendien een herinnering als volbracht markeren, zodat je hiervoor niet naar je iPhone, iPad of Mac hoeft te grijpen. De app heeft ook een complicatie voor de wijzerplaat, zodat je extra snel Reminders on Watch kunt openen.

De app is helemaal gratis te downloaden en de app is geheel open-source, zodat je zelf via GitHub de code van de app kunt bekijken. Herinneringen bekijken via een Apple Watch-app is echter niet nieuw. Populaire takenapp Todoist heeft bijvoorbeeld al een jaar een eigen Apple Watch-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2016, 20:32
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.