Todoist Apple Watch

Taken-app Todoist nu ook voor Apple Watch

Takenlijst-app Todoist werkt vanaf vandaag ook op de Apple Watch. Je hebt op de Watch een snelle blik (glance), app en notificaties.

Todoist Apple WatchTakenlijst-app Todoist is op de iPhone al enige tijd een favoriet onder veel productievelingen en nu is de app er ook voor de Apple Watch. Met de Watch-app kun je snel een taak van de lijst afvinken, of een nieuwe toevoegen door tekst te dicteren.

Naast een volledige app heeft Todoist ook een Snelle blik. Met een veeg op de wijzerplaat en een paar swipes opzij open je dit overzicht, waarin je ziet welke taken je vandaag nog moet wegwerken. Door hier op te tappen wordt de Todoist-app voor de Apple Watch geopend. Notificaties van Todoist laten je met een druk op de knop ook de Watch-app openen, zodat je kunt reageren op taken zonder de iPhone erbij te pakken.

Inmiddels zijn er een aantal takenlijst-apps voor de Apple Watch. Zo kun je op de Watch gebruikmaken van Clear en heeft ook Wunderlist een app-versie. De Apple Watch-versie van Todoist is daarom ook vooral goed nieuws voor huidige gebruikers van de app, die nu op nog een manier hun todo’s kunnen wegvinken en aanmaken.

Todoist is gratis uit de App Store te downloaden, maar bevat een in-app abonnement. Deze is nodig als je bijvoorbeeld labels wil gebruiken of taken via e-mail wil toevoegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2015, 15:19
Categorie Apps
Onderwerp todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.