Last van rare lay-out in de iTunes Store? Zo los je het op

De iTunes Store en App Store hadden de laatste dagen last van een storing, waardoor vooral de iTunes Store op de desktop er vreemd uit kon zien. Via deze stappen zet je het zelf eenvoudig weer goed.

De laatste tijd kampen zowel de App Store als de iTunes Store met storingen en foutmeldingen. Ook de iTunes Store op de desktop via de iTunes-app had hier last van, waardoor bij veel mensen de lay-out van de iTunes Store helemaal door elkaar stond. Hierdoor was navigeren door de iTunes Store op de desktop een hele klus. Via onderstaande methode zorg je ervoor dat alles weer goed staat zoals het hoort.

Bekijk ook

Opnieuw storing bij iTunes en App Store

Apple heeft last van langdurige storingen bij de iTunes Store en App Store. Er zijn geen icoontjes zichtbaar, de weergave is raar en je krijgt foutmeldingen.

Wisselen van land

Het enige wat je hoeft te doen is uit te loggen met je iTunes-account, te wisselen naar een willekeurig land en deze vervolgens weer terugzetten naar Nederland. Volg daarvoor onderstaande stappen:
Uitloggen in iTunes.

  1. Log uit met je iTunes-account door op het poppetje te klikken in de bovenste menubalk.
  2. Scroll vervolgens helemaal naar onderen en klik rechtsonder (of linksonder als de lay-out heel raar is) op de Nederlandse vlag om het land te wisselen.
  3. Kies daarna een willekeurig land.
  4. Scroll weer naar onderen om terug te wisselen naar Nederland.
  5. De lay-out van de iTunes Store zal nu weer goed staan. Nu kun je ook weer inloggen.

iTunes rare weergave

MET DANK AAN ICULTURE-TIPGEVER PIETER

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.