iTunes rare weergave

Last van rare lay-out in de iTunes Store? Zo los je het op

De iTunes Store en App Store hadden de laatste dagen last van een storing, waardoor vooral de iTunes Store op de desktop er vreemd uit kon zien. Via deze stappen zet je het zelf eenvoudig weer goed.

De laatste tijd kampen zowel de App Store als de iTunes Store met storingen en foutmeldingen. Ook de iTunes Store op de desktop via de iTunes-app had hier last van, waardoor bij veel mensen de lay-out van de iTunes Store helemaal door elkaar stond. Hierdoor was navigeren door de iTunes Store op de desktop een hele klus. Via onderstaande methode zorg je ervoor dat alles weer goed staat zoals het hoort.

Wisselen van land

Het enige wat je hoeft te doen is uit te loggen met je iTunes-account, te wisselen naar een willekeurig land en deze vervolgens weer terugzetten naar Nederland. Volg daarvoor onderstaande stappen:
Uitloggen in iTunes.

  1. Log uit met je iTunes-account door op het poppetje te klikken in de bovenste menubalk.
  2. Scroll vervolgens helemaal naar onderen en klik rechtsonder (of linksonder als de lay-out heel raar is) op de Nederlandse vlag om het land te wisselen.
  3. Kies daarna een willekeurig land.
  4. Scroll weer naar onderen om terug te wisselen naar Nederland.
  5. De lay-out van de iTunes Store zal nu weer goed staan. Nu kun je ook weer inloggen.

iTunes rare weergave

MET DANK AAN ICULTURE-TIPGEVER PIETER

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2015, 15:01
Categorieën Apple, Mac & macOS
Onderwerpen desktop, itunes, mac

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.