Sky Gamblers Air Supremacy is Apple’s gratis App van de Week

Sky Gamblers Air Supremacy is een vermakelijke vliegtuiggame, en een week lang gratis te downloaden als Apple's gratis App van de Week. Ga de strijd aan tegen de computer en andere spelers in de online multiplayer.

Air-Supremacy-icon Als je nog een goede game zoekt om de grafische kwaliteiten van je iPhone te demonstreren, dan ben je aan het goede adres bij Apple’s gratis App van de Week. Sky Gamblers Air Supremacy is een lust voor het oog, en ook nog eens erg leuk om te spelen.


In Sky Gamblers Air Supremacy neem jij plaats in de cockpit van je eigen straaljager, en ga je de strijd aan met ontelbaar veel andere piloten. Er is een uitgebreide singleplayermodus met missies die je de fijne kneepjes van het vak leert, al kan het best even duren voordat je de besturing onder de knie krijgt. Via korte stripverhaaltjes wordt het verhaal aan je verteld.

Online multiplayer
Mocht je willen weten hoe goed jouw straaljager-kwaliteiten zijn vergeleken met de rest van de wereld, dan kun je verschillende multiplayermodi in Sky Gamblers Air Supremacy proberen. Kies bijvoorbeeld uit het klassieke Team Deathmatch of missie-gerichte modi zoals Bomb the Base.

Sky-Gamblers

Dit kan behoorlijk chaotisch worden, maar door de enorme hoeveelheden aan extra onderdelen die je vrij kunt spelen, is Sky Gamblers Air Supremacy typisch zo’n spel dat je ‘nog even een potje’ doet, en je vervolgens heel de avond bezig bent..

Sky Gamblers Air Supremacy gaat alweer heel wat jaartjes mee (de game kwam in 2012 uit), maar wordt nog steeds regelmatig voorzien van updates. Dat Apple uitgerekend deze game gratis maakt is overigens geen super-aanbieding. Normaal gesproken kun je de game namelijk voor €0,99 uit de App Store plukken. Dat bedrag zou je nu kunnen gebruiken om in de app alles te unlocken via een in-app aankoop.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.