QuickSiri: Siri direct schermvullend opstarten (jailbreak)

De jailbreaktweak QuickSiri zorgt er voor dat Siri direct het volledige scherm vult. Hierdoor blijven oudere iPhones niet hangen tijdens de overgang van Siri naar verschillende schermgroottes.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

QuickSiriDe jailbreaktweak QuickSiri probeert Siri iets sneller te maken door in één keer het volledige scherm te tonen. Op de iPhone 4S zorgt de tweak voor een miniem verschil, maar vooral gebruikers met een oudere iPhone die Siri via een proxyserver gebruiken hebben hier baat bij.


Houd je normaalgesproken de homeknop van je iPhone ingedrukt om Siri op te starten, dan verschijnt er een klein venster dat het onderste deel van je scherm vult. Pas nadat je een commando hebt uitgesproken vult Siri de rest van je scherm, waardoor je goed je eigen vraag en Siri’s antwoord kunt lezen. Op de iPhone 4S zorgt dit voor weinig problemen, maar oudere iPhones die Siri gebruiken met behulp van een proxyserver blijven soms korte tijd hangen tussen de twee schermgroottes. QuickSiri lost dit op door in één keer naar het volledige scherm te gaan.

Er zijn verschillende tweaks waarmee je Siri werkend kunt krijgen op een oudere iPhone, waaronder Spire. Om hier gebruik van te maken moet je met een speciale proxyserver verbinden. De experimentele jailbreak-app AssistantConnect probeert het mogelijk te maken zonder proxy, maar vereist dat je een vriend met een iPhone 4S heeft die zijn token met je wil delen.

QuickSiri is gratis verkrijgbaar via de repository van ModMyi

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: iDownloadBlog

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.