Beats Solo3 Product(RED)

Steun de strijd tegen aids met rode Beats-hoofdtelefoon en -speaker

Met de citrusrode Beats Solo3 Wireless en Pill+ Speaker kun je de strijd tegen aids steunen. Apple heeft speciale edities van deze producten uitgebracht.

Misschien wilde je nog een draadloze hoofdtelefoon aanschaffen, of zocht je nog een speaker voor de komende winteravonden thuis. Komt goed uit, want je kunt met de speciale Product(RED)-edities van de Beats Solo3 Wireless en de Pill+ speaker meteen geld doneren voor de strijd tegen aids, tuberculose en malaria. Apple gaat ze binnenkort uitbrengen, maar er is wel iets ‘mis’ mee.

Beats Solo3 Product(RED)

Beats-producten in citrusrood

En dan hebben we het niet over de vraag of Beats nog wel cool is (of ooit cool is geweest?), maar over de kleur. De nieuwe speaker en hoofdtelefoon worden namelijk verkocht in de nieuwe kleur ‘citrusrood’ en dat is niet de dieprode kleur die je bij andere Apple-producten uit deze serie ziet. Citrusrood wordt in het Nederlands vaak tomaatrood genoemd en neigt iets meer naar oranje. Ook mooi, maar je zult waarschijnlijk een tintje kleurverschil blijven zien met al je andere Product(RED)-spullen, zoals iPhone-hoesjes en iPods.

Beats Pill+ Speaker in rood

De Beats Solo3 Wireless On-Ear hoofdtelefoon gaat €299,95 kosten en de speaker ligt voor €229,95 in de Apple Store. Eerder bracht Apple ook al zo’n Product(RED)-editie van de Beats uit, maar die was in de reguliere dieprode kleur:

RED-BEATS

Lange samenwerking met Bono’s Global Fund
Apple had in december 2015 meer dan 100 miljoen dollar gedoneerd aan het Product(RED)-programma, dankzij aankopen van klanten. Dat is een flink deel van de 320 miljoen dollar die het Global Fund in totaal heeft opgehaald met samenwerkende bedrijven zoals Apple. Andere bedrijven die eraan meedoen zijn Coca-Cola, Starbucks, Converse, Electronic Arts, GAP, Armani, Hallmark en Nike. De samenwerking met Apple kwam regelmatig in de publiciteit door samenwerkingen met U2-zanger Bono, die medeoprichter is van het Global Fund.

apple logo rood

De nieuwe rode accessoires komen op een goed moment, want 1 december is Wereld AIDS-dag, waar Apple meestal wel aandacht aan besteedt. Het logo op de winkels kleurt een dag lang rood en 100% van bepaalde in-app aankopen gaan naar het Global Fund, in samenwerking met de appmakers.

Beats Solo3 Wireless in Ultra Violet

Naast deze nieuwe (PRODUCT)RED-versies voor de Beats Pill+ en de Beats Solo3 Wireless heeft Apple ook een ander nieuw kleurtje geïntroduceerd, namelijk Ultra Violet. Dit is een lila-achtige kleur paars, zoals je op de foto kunt zien. Je kunt de Beats Solo 3 Wireless (€299,95) en de urBeats-oordopjes (€99,95) en ook in die kleur krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2016, 10:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen aids, goede doelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.