Reacties voor: Problemen met Wi-Fi teruggekeerd in iOS 4.3.3 op iPhone en iPad

Sinds iOS firmware 4.3.3 kampen de iPhone en de iPad met verbindingsproblemen op WiFi-netwerken. De verbinding valt willekeurig weg, pakt het netwerk helemaal niet meer of laat geen WiFi-icoon zien.
Bart Breij -

Reacties: 97 reacties

  1. Ik hoop dat jullie ook nog aandacht gaan geven aan de “Home Button” problemen… Zat mensen die daar meer last van hebben dan van de WiFi….

  2. Volgens mij ligt dat aan als een netwerk verborgen is. Op een of andere manier wil die dan niet meer automatisch verbinden. Wij hebben hier thuis 2 verborgen netwerken en telkens moet ik zelf opnieuw zoeken als ik m’n iPhone uit stand-by haal. Hopelijk is dat na de zoveelste 4.3.x update opgelost.

  3. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH

    Net ge-update 🙁

  4. Hier nog geen problemen ervaren. Zowel op de iPhones als iPads werkt het hier prima.

  5. Super veel last van hier!!

  6. Origineel geplaatst door alpacatje
    Super veel last van hier!!

    same here ijn combi met een Apple airport.. irritant

  7. iPhone vanaf het begin geupdate naar 4.3.3 maar hier tot nu toe gelukkig nog geen last van gehad..

  8. Ik heb een 3GS versie 4.3.3 en problemen om wifi netwerken te vinden en gps problemen. Dit is ergens tussen versie 4.1 en 4.3.3 veroorzaakt. Ik hoop dat ze snelst een oplossingen komen

  9. heb hier inderdaad ook last van ja… Dat Apple maar snel een update uitbrengt…

  10. Ik heb dit probleem al eeuwen, met mijn 3gs en met de 4, ongeacht welk ios…

    Oplossing was : nieuwe router !!!

  11. Origineel geplaatst door Bram Groenveld
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHNet ge-update

    Heb je er last van dan? Ik niet met 4 devices op 4.3.3.

    Je hebt er niet gegarandeerd last van.

  12. Geen probleem hier met wegvallen WiFi netwerk, gelukkig.

  13. Origineel geplaatst door Suijkerwerk
    Ik hoop dat jullie ook nog aandacht gaan geven aan de “Home Button” problemen… Zat mensen die daar meer last van hebben dan van de WiFi….

    Vreselijk irritant dat met die homebutton, 2x drukken en hij gaat gewoon terug naar hoofdscherm,

    druk je later 1x op de knop krijg je multitaskbalk :-S

    Ik dacht dat ik de enige was, maar gelukkig dus niet 🙂

  14. Origineel geplaatst door patrick
    Origineel geplaatst door SuijkerwerkIk hoop dat jullie ook nog aandacht gaan geven aan de “Home Button” problemen… Zat mensen die daar meer last van hebben dan van de WiFi….Vreselijk irritant dat met die homebutton, 2x drukken en hij gaat gewoon terug naar hoofdscherm,druk je later 1x op de knop krijg je multitaskbalk :-SIk dacht dat ik de enige was, maar gelukkig dus niet

    Super irritant inderdaad, ik vind 3x per dag wifi kwijt minder vervelend.

  15. Ik hen soms het idee dat mijn home button niet reageerd. Is dat wat hier bedoeld wordt
    Met het home button probleem?

  16. Sinds 4.3.. Is iOS echt helemaal k**.
    Mijn 3GS is echt retetraag en Apps die crashen enzo.

    Ben weer gedowngrade naar 4.2.1, was ff wat werk maar het was het waard!
    Naar mijn mening is er geen betere firmware versie voor de 3GS.
    Dus zit je nog op 4.2.1, NIET UPDATEN!

  17. Heeft er iemand last van 3G internet verbinding dat hij soms even niet reageert en als je het programma opent dat hij het ineens weer doet?

  18. IK heb er zowieso last van ook al heb ik mijn Ipad 2 nog niet geupdate naar 4.3.3 ik zit op 4.3.2 en et SUCKS!

  19. Is dit niet weer gewoon napraten, mijn 4 op 4.3.3 met Airport heeft nergens last van, ook geen Home problemen!!! Als je geheugen al bijna vol zit en je gaat dan ook nog upgraden loopt je telefoon vast vanwege geheugenproblemen, zou het eerder daar zoeken!!!

  20. Met wifi geen enkel probleem alleen de 3g internet werkte na update niet meer en die was in n wip gefixt via unlockit.

  21. Klinkt bekend, ook ik heb dit probleem en ondervind nu ook problemen met Viber

  22. Ook ik heb hier de laatste tijd veel last van.

  23. @Bob:

    Het Home Button probleem is een vaak perfect werkende, maar soms ook totaal NIET responsieve Home Button.

    Omdat het niet duidelijk is of het aan de hardware of software ligt, bestaat het “gevaar” dat het euvel bij een technische check niet opduikt.

  24. Helaas was ik ook stom om direct te updaten naar 4.3 met mijn iPhone 3GS. Vanaf dat moment heb ik problemen met WiFi en ook GPS! Kon ik de klok maar terugdraaien. Dat gaat helaas niet meer!

  25. @YLA G: Had ook problemen met iphone naar airport verbinden. Wat t voor mij oploste was de firmware van je airport 1 versie downgraden….

  26. Ik heb ook geupdatet naar iOS 4.3.3 en ik had gisteren idd dat ik thuis kwam, wifi aandeed, verbinding maakte maar dat het icoontje bovenin niet verscheen. Ik heb de wifi toen uitgedaan en toen weer aan en toen was alles weer prima…

    Trouwens!
    Ik weet niet of meer mensen er last van hebben, maar ik kan geen apps meer updaten! Als ik op het update-logo klik log ik in, en dan verschijnt er ‘invalid adress’. Ik heb ook gezegd dat ik in een hotel in NY woon, maar kunnen ze dat nu opeens zien ofzo? En wat moet ik nu doen? Help aub!

  27. Ze zijn bij apple tegenwoordig alleen nog maar updates aan het maken om de problemen van de vorige update op te lossen gaat goed zeg ik!!!
    Vind toch wel dat het serieus de verkeerde kant opgaat met ze hoor!!

  28. Ochnee he.. dacht dat het aan mij lag..
    Heel veel last weer van…

    DOWNGRADEN dan maar!!!!….

  29. @Perry Mijn idee! Lijkt wel alsof niemand er wat om geeft dat de software gewoon slecht werkt. Ipv dat ze het iets langer testen dat het goed werkt. Misschien laten ze er ook wel expres foutjes in zitten om de jailbreakers te pesten.

  30. Why cant apple make a good firmware ? Always bugs somehthing you would not expect on the most expensive phone on the market , you expect firmware problems with android between the different makes but not from apple

  31. Geen enkel probleem hier met twee iPhones en twee iPads op een Time Capsule. De iPads draaien zelfs perfect op IEEE 802.11n op 5 Ghz.

  32. iPad draaid hier nog op 4.3.1 niks aan de hand. Maar met me iPhone heb ik dus die nieuwe update gedaan en ik had last van wifi problemen. Toen ik zei vergeet dit netwerk om opnieuw in te kunnen loggen op de iPhone zegt ie wachtwoord onjuist. En geloof me als ik zeg dat het wachtwoord wel degelijk juist is. Kort om zit hier met een iPhone die werkt alleen nog op het schommelende 3G netwerk van T-mobile. Daar word je dus niet echt gelukkig van.

    Dan nog wat. Voor heen had ik dat nooit namelijk.
    Wanneer ik geen bereik heb met T-mobile zo om de 5 min dus eigenlijk. Springt er opeens een soort tekst in beeld. Me scherm licht daarbij op om me duidelijk te maken dat ik geen netwerk heb. Ik word hier gek van en ga duidelijk overstappen maar iemand een idee hoe ik deze tekst kan verwijderen uit mijn iPhone 4..?
    Alvast bedankt

  33. Nergens last van, nooit ergens last van gehad ook met geen van de 3 iphones die ik gehad heb.

  34. Ook geen last van wifi bug met 4.3.3. devices.
    Wel op mijn iphone 4 die home button bug, en zo meerdere bekende :<

    ik dacht dat het aan mijn / jailbreak lag maar ook zonder jailbreak die problemen. dus maar weer lekker gejailbreaked 😀

  35. Ook hier sinds update naar 4.3.3 last met WiFi. Duurt erg lang voordat hij het oppakt of helemaal niet en krijg dan standaard onjuist wachtwoord. Elke keer opnieuw als hij uit standby komt. In de tuin heb ik helemaal geen WiFi meer terwijl er voorheen nooit problemen waren. Hoop dat het snel opgelost wordt!

  36. Jaja.. ook zijn er problemen met de batterij voor de iPhone gebruikers. Dat het ineens binnen 5 minuten restart.

    https://discussions.apple.com/thread/2471090?threadID=2471090

    https://discussions.apple.com/thread/2782776?start=30&tstart=0

  37. Net omwille van een zeer slechte wi-fi verbinding is mijn iPhone nu toch al 4 weken in reparatie maar had volgens mij niks met de Firmware te maken. Het was gewoon mega mega slecht. 2 meter van mijn wireless weg gaan en de verbinding was al weg… klopte niet.
    Mijn broer had die van hem er naast gelegd, laten zoeken naar netwerken. Die van hem vond er 7 in de buurt en die van mij 0,0 ! Was een gloed nieuw toestel btw… 2u oud 🙁

  38. @Suijkerwerk: Heb jij ook dat je Home button het vaker niet dan wel doet?
    Ik denk elke keer verkeerd te drukken op de Home button, maar dat is het dus niet? 🙁

  39. Bij mij net het omgekeerde: voor de update had ik problemen, vooral dan met 3G ontvangst op zowel ipad als iphone. Bellen via 3G was zo goed als onmogelijk geworden, ik moest de iphone altijd op 2G zetten. Na de update werkt het terug zoals het hoort.

    Wat een enorm verschil kan maken is de netwerkinstellingen eens resetten. Daar is er een speciale instelling voor op de toestellen.

  40. @Delvenaartje:

    homebuttonprobleem begint mij ook op te vallen …

  41. ik doe niet aan kleine updates.
    Onder het mom van: if it aint broke..don’t fix it!

  42. 4.3.3 op mijn 3GS. Geen wifi probleem en ook geen homebutton probleem. Ik heb geen jailbreak, misschien ligt het daar aan.

  43. Bij mij draaide 4.3.1 prima (maar wel pas nadat ik 4.3.1 voor de derde keer geïnstalleerd had!!!). Nu, met 4.3.2 en 4.3.3 heb ik niets anders dan grote problemen met mijn GPS-ontvangst. WiFi is zo af en toe problematisch, maar zeker niet de gehele tijd. Home button-problemen ben ik nog niet tegengekomen.

    Eigenlijk zou ik weer terug willen naar 4.3.1, maar ja…

    @Ley: je hebt helemaal gelijk; wellicht moet ik me niet meer laten verleiden…

  44. Ik zit nog lekker op 4.2.1 Wat wordt er precies bedoelt met het homebuttenprobleem? Is dat: Als ik het wachtwoord in moet typen van een wifi-netwerk en een paar keer op de homeknop druk, dan crasht mijn iPod Touch 3G

  45. @Jodyza:

    Zie mijn reactie op Bob.

  46. Origineel geplaatst door RuubeniPad draaid hier nog op 4.3.1 niks aan de hand. Maar met me iPhone heb ik dus die nieuwe update gedaan en ik had last van wifi problemen. Toen ik zei vergeet dit netwerk om opnieuw in te kunnen loggen op de iPhone zegt ie wachtwoord onjuist. En geloof me als ik zeg dat het wachtwoord wel degelijk juist is. Kort om zit hier met een iPhone die werkt alleen nog op het schommelende 3G netwerk van T-mobile. Daar word je dus niet echt gelukkig van.Dan nog wat. Voor heen had ik dat nooit namelijk.Wanneer ik geen bereik heb met T-mobile zo om de 5 min dus eigenlijk. Springt er opeens een soort tekst in beeld. Me scherm licht daarbij op om me duidelijk te maken dat ik geen netwerk heb. Ik word hier gek van en ga duidelijk overstappen maar iemand een idee hoe ik deze tekst kan verwijderen uit mijn iPhone 4..?Alvast bedankt

    Ga naar: settings –> carrier (bij nederlanstalig waarschijnlijk provider? In ieder geval het 5de tabje van boven.)

    Stel hier de provider keuze in op automatisch. Overigens is er wel een voordeel om je provider statisch op t-mobile te zetten: als je bij de grens zit voorkomt dit dat je in eens op een buitenlands netwerk zit te bellen/internetten.

  47. Homebutton probleem: ja.

    WiFi probleem: neen.

    iOs versie: 4.3.3.
    WiFi unit: WRT54GL (tomato) en iPhone connect via WPA2 en 802.11g. Misschien ligt het probleem alleen bij 802.11n verbindingen?
    Heb namelijk wel af en toe problemen in hotels, maar dat kan net zo goed liggen aan de hotel routers.

  48. Ook last van. Vooral met Airtunes. Als ik tussen de iPhone en de Airport Express door loop, 4 meter afstand tussen die 2, dan valt de verbinding weg. Moet ik weer even opnieuw de muziek aan zetten en de speakers die op die Airport zitten opnieuw selecteren.

  49. Iemand problemen met 3g netwerk op ios 4.3.3
    soms duurt het lang voor iets in beeld verschijnt of er komt helemaal niets :S dan moet ik het programma weer afsluiten en dan weer opstarten en dan doet hij het gewoon weer zelfde is ook met email ping ed.

  50. Iemand problemen met 3g op iphone 4 met name dat hij soms niet eens verbinding heeft terwijl hij wel 3g aan geeft?

    En als je dan het programma afsluit en weer opstart dat 3g het ineens weer doet
    ook met mail. ping en andere programma’s

  51. Origineel geplaatst door patrick
    Origineel geplaatst door SuijkerwerkIk hoop dat jullie ook nog aandacht gaan geven aan de “Home Button” problemen… Zat mensen die daar meer last van hebben dan van de WiFi….Vreselijk irritant dat met die homebutton, 2x drukken en hij gaat gewoon terug naar hoofdscherm,druk je later 1x op de knop krijg je multitaskbalk :-SIk dacht dat ik de enige was, maar gelukkig dus niet

    Precies hetzelfde hier met de home button zoals je schrijft. Kan behoorlijk irritant zijn, dacht dat het een hardware defect was, maar er zijn er blijkbaar meer.
    Dat de wifi wegvalt heb ik op mijn iPad 2 maar een enkele keer gehad, maar op mijn iPhone 4 gebeurt dit regelmatig, heel vervelend. Beide draaien op 4.3.3.
    Wifi uit en aanzetten wil soms helpen, maar voor korte duur. Modem en Router reset helpt wel, maar ook dat is niet voor lange tijd helaas.

  52. Over de home button: Dat is een hardware probleem. Ik had het probleem en heb er een nieuwe iPhone voor gekregen. Button weer perfect. Probleem is nu dat na 4 maanden de home button van de nieuwe iPhone ook begint haperen. Bij mijn eerste iPhone 4 verscheen het probleem ook na 4-5 maanden.

  53. Heb inderdaad zelf ook problemen met WIFI, het duurt langer voordat mijn iPhone verbinding maakt en de signaalsterkte is ook lager.

    Hopelijk komt 4.3.4 snel!!

  54. @kd. Heb jij je iPhone verzekerd dan?

  55. Ik heb niet kunnen updaten naar de allerlaatste firmeware, omdat ik nog een iPhone 3G heb.
    Daarvoor heb ik dan wel de meest actuele firmware er op staan die mogelijk was. Toch heeft ook dit toestel sinds enige weken last van het totaal wegvallen van de WiFi-verbinding. En het gaat dan niet om een zgn. ‘verborgen’ netwerk, maar een zichtbaar. In de voorkeuren ‘ziet’ de iPhone de router wel, echter verbinding blijft achterwege.
    Enige oplossing bij mij: iPhone geheel uitzetten en weer opnieuw opstarten. Dan gaat het weer een tijd goed.
    Ter zijde: “sidd-broadcast” uitzetten heeft weinig zin trouwens: het wekt een schijngevoel van veiligheid en scriptkiddies kost het slechts 1 minuut langer om ‘binnen te komen’.

  56. pfff, goed hoor dat Apple!
    Bijna elke 2 weken een update en het is nog niet goed.

  57. Vandaar. Als ik in m’n tuin zit de laatste tijd geen bereik meer. Nooit gehad. Soms wel weer eventjes, maar niet lang. Ook binnen is bereik soms weg maar meestal goed. Apple gaat slordig in de herhaling.

  58. Ik gebruik nog steeds 4.2.1 (jailbreak).
    Naar mij mening nog de meest stabiele versie tot nog toe.
    Ik doe pas de update ,als IOS 5.0 uitkomt

  59. Ja ik heb er ook enigzins last van.. Wifi werkt, maar ik kan niet meer met AirPlay werken via airport.. Sinds 4.3.3, daarvoor geen last van gehad.. Btje vervelend als je gewend bent muziek te luisteren in badkamer, nu is t erg stil (of afspeellijst via iTunes aanstaan..

  60. Hier nergens last van, heb een 3GS, 2 jaar oud bijna met Jailbreak. Misschien is het de grap geweest dat ik hem helemaal herstelt heb en dat vaak doe bij een update.
    Zelf gebruik ik producten van Apple zo’n jaar of 15 en bij de iPhone is het best knorrig krijg ik het idee. Je zou bijna denken dat het een verschil is in bepaalde componenten.

  61. @vivstick:

    Neen, dit viel onder de garantie.

    De homebutton van de iPhone 4 is van slechte kwaliteit. Ervoor had ik een iPhone 2G. Na 2.5j intensief gebruik werkte de home button nog perfect.

  62. Laatst een VPN gedefinieerd en werkend gekregen.

    Maar daarna geen goed ip adres meer via DHCP gekregen (op zowel bekende als onbekende netwerken) Kreeg steeds een IP in de 169.x.x.x reeks (niet in de 192.168.x.x of 10.x.x.x))

    Ik dacht dat het kwam omdat ik in Italie op vakantie was. Bij upgrade naar 4.3.3 vpn weg gedaan en daarna geen problemen meer gehad. Zal binnenkort VPN weer eens aanzetten.

  63. Op mijn iPhone 4 ook problemen met home knop. Soms de indruk dat deze niet reageert na het indrukken en na nog eens te drukken kom je plots in de geheugen manager. Wifi werkt wel naar behoren.
    Op mijn iPad met 4.3.3 inderdaad wifi problemen. Had dit ook met 4.3.2 en dacht dit te verhelpen met een upgrade, maar probleem is nog steeds daar.
    iPad heeft ook een minder bereik en dit terwijl mijn iPhone wel een goed bereik heeft op dezelfde plaats in huis.

  64. Ik heb zowel het homebutton probleem en Wi-Fi probleem.. kom ik nu achter, als ik thuis kom en hij maakt automatisch verbinding met mijn Wi-Fi, dan pakt ie hem vaak nog niet.. hmm.. Zit op 4.3.2, durf niet te upgraden omdat er dan misschien nóg meer problemen komen?

    Pfff..
    Heb trouwens ook dat mijn app’s automatisch sluiten, meer mensen die dit ook met 4.3.2 hebben?

  65. Origineel geplaatst door kd
    Over de home button: Dat is een hardware probleem. Ik had het probleem en heb er een nieuwe iPhone voor gekregen. Button weer perfect. Probleem is nu dat na 4 maanden de home button van de nieuwe iPhone ook begint haperen. Bij mijn eerste iPhone 4 verscheen het probleem ook na 4-5 maanden.

    Ik weet niet of het de hardware is, Ik had het ook met mijn oude 3GS.

  66. Volgens mij is het wifi probleem op te lossen door je wifi device AP/Router uit mixed mode te halen en alleen maar 1 type te kiezen. n of g worden beide ondersteund en zijn acceptabel

  67. Nog geen problemen ondervonden van wifi storingen, helaas is thetering bij vodafone weer uitgeschakeld, het was een leuke functie zolang die aangeboden werd

  68. Ik heb ook iOS 4.3.3 op 3Gs en moet zeggen heb ook veel problemen.

    * had ik al daarvoor problemen mee maar als je foto’s wil trekken loopt de camera app soms vast en moet je wachten en trekt die dan ineens een foto.

    * en het grootste probleem. Ik heb een echte TomTom carkit voor de iPhone, daarvoor nooit problemen gehad maar sinds de update naar 4.3.3 krijg ik steeds volgende foutmelding:

    “Opladen niet ondersteund met dit accessoire”

    Ik denk, WTF, dat heeft altijd opgeladen maar nu ineens zou dit accessoire het niet meer kunnen?
    Wat doe ik dan, ik trek de carkit uit via de sigarettenaansluiting en steek hem daarna terug in. En krijg idd dat geluidje dat het oplaad en de batterij bovenaan verschijnt er een bliksemiccontje wat wil zeggen dat de batterij aan het opladen is. OK zo hoort het maar een paar minuten later, weer een pop up, “Opladen niet ondersteund met dit accessoire”. Trek het terug uit en in en het laad terug op, beetje later terug die foutmelding. Aan wat zou dat kunnen liggen? Carkit steekt in, het is niet dat een kabel stuk is ofzo want het laad daadwerkelijk op maar vanaf ik die foutmelding krijg stop het met laden want dan is die bliksemflits icoontje ook weg. Trek steker terug uit en dan weer in en laad terug op. Tot ik weer het bericht krijg. Het is een TomTom Car kit voor iPhone, tuurlijk dat dit werkt met een iPhone. Het werkte voor de update altijd. Nu die stomme melding. Zou dit ook aan iOS 4.3.3 kunnen liggen?

  69. Yup… Ik had er ook last van… En gebruik nog de Apple Time Capsule als “hoofd” modem zalk maar zeggen… Hij is wel nog maar 1 keer weggezacht men verbinding op men iphone.

  70. Jup heb ik ook dat probleem 🙂 erg beu

  71. Heb hier ook last van een haperende home button. Soms reageert hij gewoon goed en soms moet ik er redelijk hard op duwen. Zou het een hardware probleem kunnen zijn?

  72. Geen last van bovenstaande problemen

  73. Jongens, jongens Apple weer!! Het is erg vervelend. Dat mijn wifi steeds wegvalt. Ik hoop op een nieuwe update.

  74. Ook hier wifi problemen na het updaten, inmiddels lijkt de verbinding op mijn iPhone stabieler te zijn nadat ik de router op een ander kanaaltje laat uitzenden…

  75. Origineel geplaatst door Remko
    Ik heb een 3GS versie 4.3.3 en problemen om wifi netwerken te vinden en gps problemen. Dit is ergens tussen versie 4.1 en 4.3.3 veroorzaakt. Ik hoop dat ze snelst een oplossingen komen

    hier precies hetzelfde probleem…. GPS onbruikbaar en WIFI instabiel

  76. Hier 3GS met 4.3.3, ook veel last!

  77. Ik blijf maar herhalen: “update niet als je geen problemen ondervindt!”, je moet pas update als je van iOS 4 naar iOS 5 gaat bijv.

  78. Net iPhone4 en WiFi was al bagger, dus hoopte met deze update dat het beter zou worden. Maakt gelukkig niks uit: nog steeds BAGGER.
    Mijn ouwe 3GS tot achter in de tuin goeie WiFi een de 4 moet ik op de pot (1 mtr naast Router) gaan zitten om goeie WiFi te hebben.
    Nog ff spoel ik um door

  79. 3Gs 4.3.3 – Wi-fi ontangst ongelofelijk slecht! Meer dan 4 meter van de router af; hele verbinding weg. Waar mijn vroegere ipod touch en huidige laptops gewoon kunnen internetten kan mijn 3Gs niet. Alsjeblieft; kom met een update.

  80. Echt al weer 3 updates waarvan ik schijt! Stabiel mijn *ss! Me 3gs is er alleen trager van geworden. Na het uitschakelen van multi-tasking (een flop) isie iets sneller.
    Op de Desire HD van me zwager werkt de wifi veel beter met meer bereik en alles werkt stabieler.

    Ik wordt zo langzamerhand moe van de achter de feiten aan lopende Appeltje. Accu en software is gewoon niet stabiel!

  81. @Beloved:

    Ik dank u vriendelijk.
    Gelukkig woon ik aan de kust en heb dus niet veel te maken met een grens 😛

  82. Wat fucking slecht van Apple.. Telkens firmwareupdates uitgeven die problemen meegeven..
    Zo wil je niet eens updaten

  83. Yep VPN doet het weer.. Moest wel mijn netwerk settings resetten….

    Origineel geplaatst door Zpuit
    Laatst een VPN gedefinieerd en werkend gekregen.Maar daarna geen goed ip adres meer via DHCP gekregen (op zowel bekende als onbekende netwerken) Kreeg steeds een IP in de 169.x.x.x reeks (niet in de 192.168.x.x of 10.x.x.x))Ik dacht dat het kwam omdat ik in Italie op vakantie was. Bij upgrade naar 4.3.3 vpn weg gedaan en daarna geen problemen meer gehad. Zal binnenkort VPN weer eens aanzetten.

  84. Totaal geen last van

  85. Hier ook problemen… Wifi uit-en-weer-aan helpt wel voor even…. Mss toch maar terug naar 4.2.1….

  86. Inderdaad! Ik had het niet eens door tot ik dit las, Haha.

  87. @Mike: Ja heb hier ook veel last van. 5 á 6 keer per dag. Zeer hinderlijk.

  88. Gister viel de Wifi bij mij ook uit.
    Bij instellingen stond ie aan, ook zag ie daar verbinding, maar geen verbinding op homescreen..
    iPhone 4

  89. Hier totaal geen problemen. Heb 3x een iphone 4 geupdate en gejailbreaked. Alle 3 geen wifi problemem. Nr1 is een 4, zwart, 32gb nl versie. Nr2 is ook een 4, wit, 16gb nl versie, en 3e ook een 4, zwart, 32gb, japanse versie. Succes

  90. Origineel geplaatst door Remko
    Ik heb een 3GS versie 4.3.3 en problemen om wifi netwerken te vinden en gps problemen. Dit is ergens tussen versie 4.1 en 4.3.3 veroorzaakt. Ik hoop dat ze snelst een oplossingen komen

    Ik heb exact hetzelfde, wordt er gek van, moet echt dicht bij een AP staan wil het binnenkomen! En mijn GPS doet niets meer…. dacht eerst aan een kapotte WIFI/GPS antenne?

  91. heb die problemen met wifi al een tijdje met 4.3.2

  92. Helaas ook het probleem met 4.3.3
    Lastig met AppleTV. Verbinding is regelmatig weg en wil soms niet terugkomen. Best slordig.

  93. Ook problemen thuis met WIFI (iOs 4.3.3). Op mijn zaak niet maar thuis kan hij geen verbinding meer maken. Thuis is het netwerk niet verborgen. De iPhone vindt mijn netwerk wel maar verbinding maken is niet mogelijk.

  94. Ik heb sinds april dit jaar ook een iphone 4. Daarvoor een 3g gehad en NOOIT problemen met de WiFi, maar sindsdien ik de 4 heb, ongeacht welke software versie, nooit echt goed gebruik kunnen maken van m’n WiFi thuis. Heb ook al de firmware van de router geupgrade (Netgear WGR614 V6) en de troublesshooter van Apple gevolgd incl. een compleet nieuwe setup van de Iphoney!

    Weet iemand nog iets?

  95. Hier geen wifiprobs. Wel sinds de upgrade continue meldingen/problemen met 3G (Vodafone). Geeft aan dat er geen verbinding meer is met het netwerk. Duurt 2 seconden en dan doet ie het weer. Fijn hoor, mobiel internet…

  96. Iphone4 sinds september. Vandaag voor het eerst als proef wifi uitgeschakeld. En toen was er plotseling het probleen dat wifi niet meer zichtbaar is na inschakeling. Op de Mac’s in huis doet ie het keurig (airport), maar op de iphone4 alle kunstjes geprobeerd (wifi aan/uit, iphone aan/uit, als je in instelling aanbieder opent (kpn in mijn geval) is ie ± 1 minuut zichtbaar en gaat dan weer over op 3G of o.
    Dat gebeurt ook zodra je een app start die internet nodig heeft. Als iemand hier een oplossing voor heeft ? Graag!

  97. Ik heb voor mijzelf het probleem op kunnen lossen met de iPad2. Heb een sitecom N router. Ik heb de N data rate in de router op auto gezet. Nu werkt internet prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.