Apple One apps

Reacties voor: Prijsverhoging bij Apple: Apple TV+, Apple Arcade en Apple One duurder

Apple voert voor de tweede keer een prijsverhoging door bij haar diensten. Zowel Apple TV+ als Apple Arcade worden duurder en dat heeft ook gevolgen voor Apple One.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Dan ga ik one opzeggen
    Apple tv is toch weinig op te zien
    De combi was mooi… maar gaat er nu uit

  2. Dat zijn behoorlijke flinke prijsverhogingen [die m.i. echt nergens over gaan nu]:

    +42.9% bij Apple TV+: €9,99 (was €6,99)
    +40.1% bij Apple Arcade: €6,99 (was €4,99)
    +17.7% bij Apple One Individueel: €19,95 (was €16,95)
    +13.1% bij Apple One Familie: €25,95 (was €22,95)

  3. Bizar. Dit gaat echt nergens meer over. Net overgestapt van Spotify naar Apple Music en zal wel blijven. Maar de plannen naar Apple One Family gaan de ijskast in, dat gaat niet meer gebeuren. Af en toe gratis Apple TV+ ergens opduiken is prima.

  4. Ben blij met de keuze door vorig jaar een NAS aangeschaft te hebben om zo iig iCloud de deur te wijzen qua foto’s en opslag. Alles wordt duurder en met een beetje kennis is het makkelijk thuis op te zetten.

    Heb wel nog buckets in de cloud ter backup van mijn NAS maar dat kost 2-3€ per maand voor 100den gigabytes.

  5. Zo wordt Apple One dus het dubbele van Apple Music, waardoor het geheel als 1 service dus niet meer rendabel is. Helemaal als je arcade & tv+ maar zelden gebruikt. Ik ga dus over op Apple Music + iCloud+

  6. Ik zat er aan te denken om weer eens een jaartje AppleTV+ te nemen. Maar dat is nu per direct van tafel geveegd. Door al die prijsstijgingen heb ik alleen nog Prime. Netflix en Disney+ heb ik al een paar jaar geleden stop gezet.

  7. Tja, dan kan AppleTV de deur ook wel weer uit. Zoveel bijzonders staat daar ook niet op. Niet genoeg voor 10 Euro per maand i.i.g.

  8. Ik kan mij niet voorstellen dat veel mensen nog Apple tv + nemen. Ik heb het de eerste jaren gehad voor € 4,95, voor dat bedrag liet ik het gewoon doorlopen. Ik heb het stopgezet toen het naar € 6,99 ging. Ik heb het nu voor 1 maand afgesloten voor het nieuwe seizoen van de Morning show en Silo. Op 9 november stop mijn abbonement weer.
    Alleen voor mensen die die nog nooit Apple tv+ hebben gehad is het interessant om 3 maanden een abonnement te nemen want de series die erop staat zijn van goede kwaliteit. Daarna gewoon stopzetten.

  9. Het aanbod op Apple TV is ook om te janken. Ik heb het laatst een half jaar gratis gekregen omdat ik een nieuw product had gekocht, maar ik heb het binnen een maand al opgezegd. Ik heb er letterlijk één film gekeken waarin Tom Hanks voorkwam, maar de rest van het aanbod was een hoop treurnis. Het is me nog geen euro waard.

    • Krijg niet echt de indruk dat je überhaupt de moeite hebt gedaan om Apple tv+ te ontdekken. Ted Lasso (top), The Morning Show (top) , See (top), For All mankind (top), Hijack, Silo, Black Bird, allemaal hele goede series. Oscarwinnaar Coda (fantastische film, beste film van 2021), Finch ( verrassend goed), Greyhound, Palmer, Cherry, The banker, Tetris, stuk voor stuk uitstekende films die de Netflix originals overstijgen. Naar mijn mening kun je helemaal geen oordeel vorme als je slechts 1 film hebt geprobeerd.

      • En als je die allemaal uitgekeken hebt, dan is je proef abonnement van 3 maanden op. Wat moet je daarna nog kijken? Juist….. en dat is de reden dat het niet loont, die prijsstijging

  10. Ik denk dat Apple met een te Amerikaanse blik naar het Apple TV+ aanbod kijkt. Voor een Amerikaans publiek is het aanbod daar zeker niet slecht en is de prijsverhoging misschien nog te rechtvaardigen (aangezien ook Netflix flink omhoog gaat). Maar Apple TV+ is qua Europees aanbod bedroevend en ik denk dan ook dat Apple een fout maakt om de prijzen ook in Europa zo sterk te verhogen. Hier ook even aan Apple One Family gedacht maar we houden het bij Apple Music Family.

  11. Zolang het studentenabonnement niet omhoog gaat ben ik blij. €6,99 voor Apple Music en Apple TV+

  12. Ik wissel gewoon tussen de verscheidene streamingdiensten, paar maanden dit, paar maanden dat, bingo watch ik een seizoen van een reeks en hop dat schuif ik door. Doorheen het jaar roteer ik dan. De ene kost 7 de ander 9 weer een andere 15 euro. Ik snap niet dat meer mensen/gezinnen dat niet zo doen…
    AppleTV was tot nu toe bij de goedkoopste dus dat deed de gemiddelde maandprijs zakken, nu niet meer dus. Gelukkig heb ik zowat alles al gezien. Het valt me wel op dat overal het kwalitatieve aanbod niet echt groeit zoals de prijs, kwantiteit wel maar…

  13. Jammer jammer jammer.

    Ik was erg tevreden over de prijs kwaliteit van Apple One & Apple TV +. Maar dit wordt te gortig. Ik moet al 2TB extra opslag nemen (á €10), dus het wordt steeds minder interessant.

    Apple Music family hou ik + iCloud, maar Apple TV+ gaat eruit. Arcade heb ik nooit gebruikt dus ook niet interessant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.