Reacties voor: Praat mee: bespreek hier alle aankondigingen van Apple’s september-event

Start vanavond om 19:00
Het is bijna tijd voor een nieuw Apple-event! In dit artikel kun je met andere iCulture-lezers je mening delen en discussiëren over de nieuwe september 2020 aankondigingen van Apple.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 114 reacties

  1. 2020 Einde van de notch!!!!!!!

  2. Stiekem hoop ik dat ze direct iPhone 12 modellen gaan onthullen.

  3. Mooi! Ik ben toe aan een nieuwe iPhone !

  4. Benieuwd naar de 5g snelheid verschillen tussen de iPhones

  5. Apple watch met e-sim in nederland???

  6. Origineel geplaatst door Rick
    Apple watch met e-sim in nederland???

    Dat zou mijn ultieme wens zijn eerlijk gezegd!
    Mijn iPhone X krijgt binnenkort een nieuwe batterij en dan kan hij nog wel even mee. Mijn AppleWatch 5 is top! Maar mis inderdaad de eSim functionaliteit dan wel. Als dat ook ooit nog eens met roaming zou kunnen, dan zou dat helemaal top zijn!

    Tevens in de markt voor een nieuwe MacBook. Maar aangezien ze de air al een kleine update hebben gegeven verwacht ik daar niets van. Maar toch wacht ik nog even met mijn bestelling ☺️

  7. Origineel geplaatst door Rick
    Apple watch met e-sim in nederland???

    Ain’t gonna happen…

    Te kleine afzetmarkt, zeker als je ook nog eens bedenkt dat er vaak een los data abo betaald moet gaan worden om het te laten werken.

  8. @Rick: Inderdaad, hier (e-sim voor de Apple Watch) zit ik ook op te wachten. Zelf ook nog in bezit van een iPhone X met recent een nieuwe accu en die kan ook nog een tijdje mee.

    Zit persoonlijk nog niet te wachten op een nieuwe iPhone

  9. Kan iemand mij uitleggen waarom Apple Watch met e-Sim nou zo’n must is.?

  10. @Rob: Waarom zou de markt te klein zijn? Op de fb pagina van Orange België hebben ze 2 dagen geleden dit gepost:

    Apple-horloges met eSIM zijn niet te koop in België en de modellen die in het buitenland worden verkocht zijn nu nog niet compatibel maar binnenkort wel. Nog even gduld dus 😊

  11. Ik hoop van harte dat ze de iPhone modellen ook gaan aankondigen. En dat de geruchten niet waar zijn dat ze het in oktober gaan aankondigen. Het zou maar gek zijn om de Apple Watch eerst uit te brengen en daarna pas de iPhone .

  12. @Rob: Dit is voornamelijk gewoon afhankelijk van de providers. Met jouw logica zou Nederland dan überhaupt een te kleine markt hebben voor mobiel internet, omdat in de VS en Duitsland bijv veel meer mensen met een mobiele telefoon zijn.

    Ik wacht gewoon rustig tot dit bij een provider beschikbaar komt voor mijn Apple Watch 5, en dan sluit ik daar een nieuw abonnement af.

  13. @Robin: mij is de esim nog niet eens het belangrijkste. Wel het andere materiaal en het safier glas, zodat je geen krassen meer op je Watch krijgt. En de luxere uitstraling. Dat is mij wel extra geld waard.

  14. Origineel geplaatst door Rick
    Apple watch met e-sim in nederland???

    Origineel geplaatst door Rob
    Ain’t gonna happen…
    Te kleine afzetmarkt, zeker als je ook nog eens bedenkt dat er vaak een los data abo betaald moet gaan worden om het te laten werken.

    Waarom een te kleine afzetmarkt? Ik vraag mezelf echt af wie dat steeds verzint? Ik heb geen onderzoek voorbij zien komen. Ook ik en mijn gezin willen allemaal esim en zolang dat er niet is doe ik geen Apple Watch.

  15. Ik ben in de markt voor een nieuwe iPhone. Mijn 7 is aan vervanging toe. Wordt het een Xr of toch een 12?

  16. Origineel geplaatst door Robin:
    Kan iemand mij uitleggen waarom Apple Watch met e-Sim nou zo’n must is?

    Je kan dan de deur uit zonder iPhone en toch berichten ontvangen, bellen of bijv muziek streamen tijdens het sporten.

  17. Ik wacht op een Homepod Mini. Voor op de slaapkamer. En voor uitbreiding van de grote Homepods op plekken waar een grote een overkill is.

  18. Ik wacht met smart op de nieuwe 12, hoop op een blauwe kleur 6,1 inch met 129 gig. aan boord! Ik hoop daar vanavond iets van te zien met de prijzen ! Dan meer enkele weken wachten op de providers voor uiteindelijke prijzen bij hun (?) snap niet waarom dat zo lang moet duren, prijscalculatie is toch zo gemaakt…enfin hoop eind oktober/begin november de 12 in huis te hebben

  19. Origineel geplaatst door Ed
    @Robin: mij is de esim nog niet eens het belangrijkste. Wel het andere materiaal en het safier glas, zodat je geen krassen meer op je Watch krijgt. En de luxere uitstraling. Dat is mij wel extra geld waard.

    Precies dit.. ik wil een stalen uitvoering. De esim is daarbij mooi meegenomen.. voor werk ben ik een tafelgoochelaar.. dan vind ik dat stiekem ook wel handig.. dan kannmn telefoon gewoon thuis blijven

  20. @Robin: Voornaamste is dat je (buitenhuis) gewoon bereikbaar blijft, zonder dat je iPhone altijd bij je moet hebben. Voor sport is dat wel heel fijn.

  21. Vandaag in elk geval hoesjes voor de iPhone 12 Pro, 6.7 inch uit China ontvangen. 😁

  22. @Jürgen: Er is al aangegeven dat hij niet komt deze maand , dat of ie wel of niet nu wordt aangekondigd maakt weinig uit hij komt eerst nog niet . Maand maakt ook geen verschil lijkt mij.

  23. @iSan: ja maar wel twee problemen nog je moet mogelijk een apart abonnement en de accu gaat op 4g een halve dag mee ofZo

  24. Spannend 😬

  25. Kijken via  tv 4K werkt niet. De stream is niet beschikbaar in de  tv app

  26. Ik vrees dat het zonder Iphone zal zijn deze maand gezien ze eerst met de  Watch zijn begonnen.

  27. @Guy: Hier wel hoor!

  28. Niet zichtbaar op Apple tv3. Dan maar YouTube.

  29. Tim Begint direct met de aankondiging dat er twee producten worden besproken de apple watch en iPad
    nog hopen op de: One more thing? Onbegrijpelijk als de iPhone niet wordt gepresenteerd door een uitstel van productie, heel veel mensen hebben er in de jaren er voor gekozen om met een abonnement (verlenging) in september te gaan voor de dan gepresenteerde nieuwe iPhone, het is bekend dat hij later komt, maar alvast presenteren lijkt me verstandiger. Sommige mensen hebben geen geduld heb zouden zo maar eens voor een andere telefoon kunnen gaan. Apple watch nu, vind de blauwe wel mooi!

  30. Leuke functie zuurstofgehalte meten. Komt de functie ook dit jaar nog beschikbaar of moeten we hier nog 3 maanden op wachten net als met de ecg functie goedkeuring vorig jaar?

  31. Origineel geplaatst door Bas
    Leuke functie zuurstofgehalte meten. Komt de functie ook dit jaar nog beschikbaar of moeten we hier nog 3 maanden op wachten net als met de ecg functie goedkeuring vorig jaar?

    Ik denk weer 3 maanden wachten of langer, 4G Apple Watch naar Nederland eind dit jaar 🤔?

  32. Ik vind de rode heel mooi, wel lastiger combineren met bandjes de rode en blauwe versies

  33. Hopelijk krijg je wel korting op de adapters. Nu ze die niet mee leveren

  34. Hu?!!!! Geen oplader bij de watch? En wat als je er nog nooit een hebt gehad dan?

  35. Al een half uur lang Apple Watch geneuzel… 🥱

  36. @[Apple fan](#comment-860360): AliExpress
    Ze maken m dus stiekem duurder aan twee kanten 50€ bij de prijs op en geen lader.

  37. Geluid valt bij mij weg… ☹️

  38. Zo langzaamaan lijken de presentaties van Apple op Apple TV’s Mythic Quest 🤔

  39. Origineel geplaatst door Leo
    @Apple fan: AliExpress

    zelfs daar is ie waarschijnlijk 99 euro hahahaha

  40. Origineel geplaatst door Apple fan
    Hu?!!!! Geen oplader bij de watch? En wat als je er nog nooit een hebt gehad dan?

    Wat nou als je een iPhone hebt dan heb je er toch 1?

  41. Heeft de SE nu ook een always on screen?

  42. Vind het teleurstellend dat de iPad geen andere look heeft, grote randen, dat is echt outdated zeg maar, de air daarentegen ziet er beter uit

  43. Origineel geplaatst door Gonster
    Tim Begint direct met de aankondiging dat er twee producten worden besproken de apple watch en iPad

    nog hopen op de: One more thing? Onbegrijpelijk als de iPhone niet wordt gepresenteerd door een uitstel van productie, heel veel mensen hebben er in de jaren er voor gekozen om met een abonnement (verlenging) in september te gaan voor de dan gepresenteerde nieuwe iPhone, het is bekend dat hij later komt, maar alvast presenteren lijkt me verstandiger. Sommige mensen hebben geen geduld heb zouden zo maar eens voor een andere telefoon kunnen gaan. Apple watch nu, vind de blauwe wel mooi!

    U heeft helemaal gelijk. Ik zie allemaal onnodige vernieuwingen of functies die hier niet beschikbaar zijn. Ik zou graag een roestvrijstalen watch hebben . De Sim vind ik onbelangrijk

  44. Origineel geplaatst door Apple fan
    Hu?!!!! Geen oplader bij de watch? En wat als je er nog nooit een hebt gehad dan?

    Origineel geplaatst door Applefan_kmw01
    Wat nou als je een iPhone hebt dan heb je er toch 1?

    Dat zijn twee verschillende laders toch.

  45. @Applefan_kmw01: een Apple Watch oplader is anders dan een iPhone oplader

  46. Pff. Dit is even inspiratieloos als die lelijke uitnodiging.

  47. @[Gonster](#comment-860369): inderdaad, vond ik bij de iPhone SE ook, nu nog met grote bezels kopen , nee.

    Heb de oude 2018 en de iPhone 8 en de eerste SE en de watch 3 . Koop nu niets meer met grote randen want wat je nu nog koopt doe je mogelijk 5-7 jaar mee en dan is dat echt hopeloos verouderd.

  48. Enorm veel gebakken lucht. Wat interesseert het de consument wat er in een iPad zit. Voor het grootste gedeelte is dit product uitontwikkeld .
    Mijn grootste vraag was of er nog een roestvrijstalen Apple Watch voor alle landen kwam maar na een poosje kijken kom ik er achter dat er nog meer aankomt waar we niet in delen.
    Grote tegenvaller deze presentatie

  49. Origineel geplaatst door Staf
    Enorm veel gebakken lucht. Wat interesseert het de consument wat er in een iPad zit. Voor het grootste gedeelte is dit product uitontwikkeld .

    Mijn grootste vraag was of er nog een roestvrijstalen Apple Watch voor alle landen kwam maar na een poosje kijken kom ik er achter dat er nog meer aankomt waar we niet in delen.

    Grote tegenvaller deze presentatie

    Tegenvaller? Exact dit was verwacht. Jammer dat familie share voorlopig niet naar NL komt. Enig mooie tot dus ver.

  50. @Willem: nee er zijn dingen weg gelaten om een groter verschil te krijgen. De watch 3 blijft ook nog te koop , ik heb een drie wel leuk blijf ik enigszins bij

  51. Géén Apple TV, geen tags. Jammer.
    Iphone wisten we

  52. Op de uitnodiging van Apple die je in je agenda kon zetten stond toch echt dat het event tot 21:00 uur zou duren. Oeps?

  53. Wat is de toegevoegde waarde nog van de Ipad Pro 11 inch t.o.v. de nieuwe Ipad Air met A14 vraag ik mij nu af

  54. En maar 11x amazing

  55. Meest teleurstellende event dat ik tot dusver (sinds 2011) heb gezien…

    Was allemaal wel erg karig. Alleen Apple Watch heeft interessante upgrade. ‘Beetje sneller’, fitness dienstje, bundeltje… onvoldoende voor een bedrijf dat $2.000.000.000.000 waard is. Alhoewel, sinds 10 minuten niet meer haha

  56. Is er niets bekend gemaakt over de tags?

  57. Origineel geplaatst door Peter
    Ik wacht met smart op de nieuwe 12, hoop op een blauwe kleur 6,1 inch met 129 gig. aan boord! Ik hoop daar vanavond iets van te zien met de prijzen ! Dan meer enkele weken wachten op de providers voor uiteindelijke prijzen bij hun (?) snap niet waarom dat zo lang moet duren, prijscalculatie is toch zo gemaakt…enfin hoop eind oktober/begin november de 12 in huis te hebben

    Op de 129Gb uitvoering zul je denk moeten wacht tot je een ons weegt. 😁

  58. Ios 14 officiële release 16 september?
    Hoelaat dan?
    En geen GM vooraf?🤔

  59. Website van apple geeft geen Apple watch aan series 6 met cellular in Nederland. Weer geen e sim zo ze zien!!!

  60. @Edward: Dat vraag ik me ook af, nu de Ipad Air de nieuwste (en blijkbaar snelste) processor krijgt en mijn Ipad Pro 11 inch 2020 dus eigenlijk na een halfjaar al is gepasseerd door een iPad die 300 euro goedkoper is. FaceID en de extra camera’s zijn dat imo niet waard.

  61. @Jean-Paul Horn: 16 september 19h dus 👌🏻 thnx.

  62. ICulture zegt handig dat de pencil 1 te gebruiken blijft bij de iPad 2020 omdat je dan je accessoires kunt houden. De iPad 2018 was de eerste die dat kon en vooral de budget koper zit niet elke 2-3 jaar te upgraden. Ik wil de 2018 door gebruiken tot de updates stoppen..

  63. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Ricardo: 19:00u, zoals altijd (zie ook ons artikel hierover).

    De GM verwachten we straks nog (of Apple gaat deze keer meteen naar releaseversie)

    16 september 19h dus 👌🏻 thnx

  64. Apple Store weekt weer. Alleen maar aluminium Apple Watch verkrijgbaar helaas

  65. Origineel geplaatst door Staf
    Enorm veel gebakken lucht. Wat interesseert het de consument wat er in een iPad zit. Voor het grootste gedeelte is dit product uitontwikkeld .
    Mijn grootste vraag was of er nog een roestvrijstalen Apple Watch voor alle landen kwam maar na een poosje kijken kom ik er achter dat er nog meer aankomt waar we niet in delen.
    Grote tegenvaller deze presentatie

    Inderdaad. Als je niks te vertellen hebt, dan moet je ook geen presentatie geven. Dan beginnen ze weer te lullen over het milieu. 🙄

  66. Pfff helaas geen Iphones. Wel mooie iPad Air!

  67. Geen eSIM in Apple Watch….

  68. Ik kan nu iOS 14 GM downloaden ! Ik keek net en krijg hem binnen

  69. Origineel geplaatst door Gonster
    Tim Begint direct met de aankondiging dat er twee producten worden besproken de apple watch en iPad

    nog hopen op de: One more thing? Onbegrijpelijk als de iPhone niet wordt gepresenteerd door een uitstel van productie, heel veel mensen hebben er in de jaren er voor gekozen om met een abonnement (verlenging) in september te gaan voor de dan gepresenteerde nieuwe iPhone, het is bekend dat hij later komt, maar alvast presenteren lijkt me verstandiger. Sommige mensen hebben geen geduld heb zouden zo maar eens voor een andere telefoon kunnen gaan. Apple watch nu, vind de blauwe wel mooi!

    Zou het echt!? 1 maand langer wachten op een nieuwe iPhone! Wereldschokkend! Voor de rest gaat alles goed?

  70. Origineel geplaatst door Ed
    @Robin: mij is de esim nog niet eens het belangrijkste. Wel het andere materiaal en het safier glas, zodat je geen krassen meer op je Watch krijgt. En de luxere uitstraling. Dat is mij wel extra geld waard.

    Origineel geplaatst door JustinK

    Precies dit.. ik wil een stalen uitvoering. De esim is daarbij mooi meegenomen.. voor werk ben ik een tafelgoochelaar.. dan vind ik dat stiekem ook wel handig.. dan kannmn telefoon gewoon thuis blijven

    En helaas wordt de keramiek variant helemaal niet meer geleverd:

  71. Had meer verwacht van de Apple Bundel. Jammer dat de 2e bundel geen 2TB is (of wellicht 1TB weer herinvoeren. Geen voordeel voor mij helaas 😭

  72. Zuurstofgehalte meter is het meest interessant.
    En uiteraard de killer feature …. u mag zelf, tegen meerprijs, de oplader er los bijkopen! Zo cool! 😍🤣🤣😂🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🤨

  73. Toch wel beetje teleurstellend:

    – geen eSim Apple watches voor Nederland (en dus alleen aluminium modellen)
    – geen Nederlandse Apple One bundel met fitness en News
    – Apple Watch series 6: kennelijk alleen uitgebreid met iets snellere processor, VO2 meter en een iets beter display… Apple Watch SE lijkt op eerste gezicht een veel betere koop nu, tenzij series 6 qua batterij veel beter is.

    Enige positieve verrassing: iPad Air
    – gave kleuren
    – top model voor redelijke prijs
    – State of the art A14 chip. Dit belooft wat voor de iPhone, een 5 nm chip is echt wel huge. Samsung en consorten loopt het nu al dun door de broek. A14 chip is een killer op het eerste gezicht waar Apple echt dik op kop loopt.

  74. waarom maar 50gb met de basis bundel. het is dan niet interessant om te nemen..

  75. Wat een stel zuurpruimen zitten hier tussen.
    Op alles en iedereen commentaar.
    Beginnen over iPhone en geen innovatie ….
    Je kunt niet jaar in jaar uit met iets wereld schokkend nieuws komen.
    Alles was al gelekt en dan nog vragen waarom er niet bepaalde producten gelanceerd worden….
    Iets met een virus geloof ik….onder elke steen leven jullie…
    Trieste figuren…

  76. Wat zijn die nieuwe solobandjes duur…
    €100 voor het gevlochten solobandje..
    Upgrade vanaf series 4 wordt ‘m nog niet. Ik wacht nog een jaartje.
    Wel tof die Memoji wijzerplaat, die komt toch ook gewoon beschikbaar op oudere modellen?

    En zo ontzettend jammer dat Fitness+ nog niet naar Nederland komt…

    Apple One helaas alleen maar standaard bundels, en geen zelf te personaliseren bundel.
    Dan maar sparen voor de nieuwe iPhones/MacBook!

  77. Betere always on op de AW 6 en 30 procent sneller.

  78. Kan iemand mij vertellen of er op de nieuwe Apple Watch 6 een val functie zit? Zodat je 112 kan bellen of anders iemand die een sleutel heeft. Als je valt en je hebt geen iPhone bij de hand heb je een probleem. De reden dat dit voor mij belangrijk is…..

  79. Origineel geplaatst door johnnydebelg
    waarom maar 50gb met de basis bundel. het is dan niet interessant om te nemen..

    Precies mijn probleem. Ik heb nu 200 gb dus de basisbundel, waar ik in de eerste instantie dolgelukkig van werd, is nu geen optie meer. Ik ben heel verdrietig nu 🥺

    Waarom bij de Air alleen 64 en 256 gb ? Ook om verdrietig van te worden., gezien het enorme prijsverschil

    Verder niks dan positiefs te zeggen. Mooie nieuwe producten, prachtig intro filmpje ook. Al met al een mooie presentatie. Ik heb me vermaakt 😊👍🏼

  80. Origineel geplaatstst door Apple fan
    @Applefan_kmw01: een Apple Watch oplader is anders dan een iPhone oplader

    Zit gewoon een oplader bij. Alleen geen wall charger maar die heeft iedereen nog wel liggen

  81. @Apple fan: Magnetische oplaadkabel is inbegrepen, lichtnetadapter kan je extra bestellen.

  82. Wanneer komen de airtags daar kan ik er wel een paar van gebruiken. Eigenlijk ook een Watch maar producten zonder lader verdom ik om te kopen.

    @Frank: Er zit geen oplader bij alleen een kabel. USB lader moet je los kopen. En nee, die heb ik niet liggen.

  83. @Rob: Erg dom van de telecomproviders aangezien de esim onvermijdelijk de toekomst is. En wie het eerst komt die het eerst maalt.

  84. Balen
    Wilde wel de watch 6 kopen.
    Voorwaarde RVS of titanium, safier glas.
    Zuurstof gehalte was prima geweest.

    Esim zou handig zijn

    Helaas van dit alles niets hier, wel duurder en nog een verkapte verhoging voor de prijs van een lader.

    Ik hou het wel bij mijn oude vertrouwde Seiko.

    Als je nou vanwege corona niets te bieden hebt, doe het dan ook gewoon niet

  85. Wanneer zou de Apple Watch 6 in de winkel liggen?

  86. Ik dacht leuk! Eindelijk een bundel voor de services aangezien ik music, arcade , iCloud 2TB én (nu nog gratis) tv+ heb…

    Maar dan kun je 2 TB alleen maar met premium doen waardoor je ook fitness en news krijgt wat ik niet wil en wat bovendien het pakket juist duurder maakt… los van het feit dat fitness en news niet beschikbaar zijn in Nederland oftewel… ik heb er waarschijnlijk weer geen reet aan… 😕

  87. @Neptune: gaat alleen om de stekker hè? En de RVS kun je straks wel in Duitsland kopen.

  88. Origineel geplaatstst door Apple fan
    @Applefan_kmw01: een Apple Watch oplader is anders dan een iPhone oplader

    Origineel geplaatst door Frank
    Zit gewoon een oplader bij. Alleen geen wall charger maar die heeft iedereen nog wel liggen

    Nee want tegenwoordig heeft alles een fast oplader. Nu Apple overstap op de snel opladers, leveren ze hem er niet meer bij! maar uiteraard verlagen ze de prijs niet! Maar he! Vernieuwing! 😂🤣😅

  89. Origineel geplaatst door Neptune
    Balen

    Wilde wel de watch 6 kopen.

    Voorwaarde RVS of titanium, safier glas.

    Zuurstof gehalte was prima geweest.

    Esim zou handig zijn

    Helaas van dit alles niets hier, wel duurder en nog een verkapte verhoging voor de prijs van een lader.

    Ik hou het wel bij mijn oude vertrouwde Seiko.

    Als je nou vanwege corona niets te bieden hebt, doe het dan ook gewoon niet

    Alsof het zo moeilijk is om hem via een buitenlandse webshop te laten komen….

  90. Origineel geplaatst door loyd
    @Frank: Er zit geen oplader bij alleen een kabel. USB lader moet je los kopen. En nee, die heb ik niet liggen.

    Zit gewoon een magnetische oplader bij. Alleen geen lichtnetadapter. Check. ‘Inhoud vd verpakking ‘ in de apple store.
    Ik denk dat je 2 dingen door elkaar haalt; bedoel je dat met kabel?

  91. @Marc: Prima hoor! ik kan een maand wachten, maar een hoop mensen niet, (bijvoorbeeld een oude kapotte telefoon) just saying…….

  92. Erg blij met de Apple Watch 6, met inderdaad bloedzuurstofmeting er in – of VO2 zoals dat in Amerika schijnt te heten. Wat die V betekent weet ik niet. Goed dat dit er eindelijk in zit. Het was in 2013 of 2014 vóórdat de eerste Watch uitkwam al aangekondigd, dus het werd tijd!! Hiermee is de Apple Watch nu echt een belangrijk apparaat bij het monitoren van je gezondheid – en ook bij intensief sporten is dat belangrijk.
    De bruikbaarheid bij het waarschuwen voor corona (en andere ziekten?) voordat de verschijnselen zichtbaar zijn, werd een beetje snel uitgelegd. Niet helemaal duidelijk, wél belangrijk.

    Ik hoop dat iCulture aan de ‘VO2’ nog een apart artikel gaat wijden, maar dat denk ik wel; het is de belangrijkste nieuwe optie.

    Meteen eentje besteld! Direct na openen Apple Store stond er ‘bezorgen 18 september’ (!) maar omdat ik nog even moest nadenken over wel of niet inruilen en welk bandje etc, werd het toch 25-28 september.

    De Watch maakt toch wel goede ontwikkelingsstappen, daar ben ik blij mee.

    Begrijpelijk dat voor vaste klanten er geen oplader meer bij zit, maar voor iemand die voor het eerst een Watch, iPhone of iPad koopt, gaat dat niet op. Dan vind ik het niet eerlijk. Apple zou een tegoedbon voor nieuwe klanten erbij moeten doen, waarmee je in dat geval een oplader gratis kunt halen. Wie regelmatig iets koopt, hoeft dat niet. En Apple zou het makkelijk kunnen checken. Maar deze milieumaatregel is in werkelijkheid natuurlijk vooral een bezuiniging.

    Wel mooi dat de Watch SE er is, als instapper die toch behoorlijk up-to-date is. Ik begrijp dat de Watch 3 er ook nog is als allergoedkoopste voor de minder veeleisende klant.

    Ontevreden over het feit dat Nederland, dat qua internet toch bekend staat als een ‘very early adaptor’ land, door Apple nu nog ‘s extra vergeten wordt:

    We hadden al jaren geen Apple Pay; moesten we 5 jaar op wachten. Nu al jaren geen Watch 4G, geen Apple News, nu ook geen Fitness+ en daardoor ook geen Apple One. Grote #fail en onbegrijpelijk. Terwijl die fitness mij veel makkelijker uit te rollen lijkt dan die andere zaken.

  93. Lol, je zou maar net een 11 inch iPad Pro gekocht hebben. Die air met z’n A14 vreet dat ding op 😂 ben wel benieuwd of er nog enigszins een grafisch verschil in zit…..

  94. Origineel geplaatst door Lia
    Kan iemand mij vertellen of er op de nieuwe Apple Watch 6 een val functie zit? Zodat je 112 kan bellen of anders iemand die een sleutel heeft. Als je valt en je hebt geen iPhone bij de hand heb je een probleem. De reden dat dit voor mij belangrijk is…..

    Ja die valfunctie zit er zeker in of beter gezegd val detectie. Maar de functie zit ook ook in de Apple Watch SE. Als val detectie enige echt belangrijke voor je is zou ik voor de goedkopere SE gaan. Heb je een medische aandoening waarin het zuurstof gehalte in je bloed ook een rol speelt dan is de Apple Watch 6 zeker interessant.

  95. Origineel geplaatst door Nico
    Ik dacht leuk! Eindelijk een bundel voor de services aangezien ik music, arcade , iCloud 2TB én (nu nog gratis) tv+ heb…
    Maar dan kun je 2 TB alleen maar met premium doen waardoor je ook fitness en news krijgt wat ik niet wil en wat bovendien het pakket juist duurder maakt… los van het feit dat fitness en news niet beschikbaar zijn in Nederland oftewel… ik heb er waarschijnlijk weer geen reet aan… 😕

    Mogelijk wel. Er schijnt een mogelijkheid te komen om je opslagruimte nog te kunnen schalen. Verwacht dat je dan alsnog (iets) goedkoper uit bent.

  96. Origineel geplaatst door Neptune
    Balen
    Wilde wel de watch 6 kopen.
    Voorwaarde RVS of titanium, safier glas.
    Zuurstof gehalte was prima geweest.
    Esim zou handig zijn
    Helaas van dit alles niets hier, wel duurder en nog een verkapte verhoging voor de prijs van een lader.
    Ik hou het wel bij mijn oude vertrouwde Seiko.
    Als je nou vanwege corona niets te bieden hebt, doe het dan ook gewoon niet

    Had een beetje hetzelfde maar inmiddels ben ik wel om door de krastesten van verschillende aluminium Apple Watches. Heeft me min of meer wel overtuigd dat het ion-glas (wat een naam) sterk genoeg is voor dagelijks gebruik. Anderzijds snap ik je punt wel. Heb mijn Apple Watch 6 jaar gehad. Originele stalen versie. Batterij is dood maar verder nog in top staat. Vooral dat glas is echt verbazingwekkend. 6 jaar lang botsen, butsen en stoten met het horloge en geen enkel krasje in het display. Echt onder de indruk. In tegenstelling tot iPhone 11: die lief na 1 dag al het nodige aan krassen te zien met zelfs voorzichtig gebruik. Wereld van verschil.

  97. Al met al vind ik de nieuwe line up wel interessanter , met die air met toch Touch ID ( zelf hield ik wel liever lightning omdat je dat al hebt ipv weer een nieuwe aansluiting) de watch is ook mooi , de goedkopere ook ( wat betaalbaar is maak ik liever zelf uit) en de vermoedelijke iPhone 12 mini vind ik ook een goede ontwikkeling na al die grote dingen. Echter de huidige instap iPhone SE en de instap iPad worden beiden nu te ouderwets met de bezels en nog steeds de home knop, al is t wanneer je die knop nog gewent bent wel fijn. Ik heb voorlopig nog apparaten met bezels maar ik koop ze nu niet weer nieuw.

  98. Ik vraag me nog even af of iemand weet of force touch nu toch verdwenen is vd Apple watch 6. Dit gerucht ging al een tijdje, en nu staat het nergens meer vermeld.
    Is er iets anders voor in de plaats gekomen?

  99. De blauwe met het nieuwe zit nu al op november. Ik wil de mijne in Duitsland gaan ophalen. Hopelijk komt die dit jaar nog in de Apple Store

  100. Origineel geplaatst door Nico
    Ik dacht leuk! Eindelijk een bundel voor de services aangezien ik music, arcade , iCloud 2TB én (nu nog gratis) tv+ heb…

    Maar dan kun je 2 TB alleen maar met premium doen waardoor je ook fitness en news krijgt wat ik niet wil en wat bovendien het pakket juist duurder maakt… los van het feit dat fitness en news niet beschikbaar zijn in Nederland oftewel… ik heb er waarschijnlijk weer geen reet aan… 😕

    Origineel geplaatst door WvB22
    Mogelijk wel. Er schijnt een mogelijkheid te komen om je opslagruimte nog te kunnen schalen. Verwacht dat je dan alsnog (iets) goedkoper uit bent.

    Echt? Oh bedankt voor de update, dat had ik gemist. Nou dan wacht ik het even af, zou wel prettig zijn 😏

  101. Origineel geplaatst door Ed
    Wanneer zou de Apple Watch 6 in de winkel liggen?

    Op vrijdag 18 september 2020.

  102. Komen de nieuwe watch face ook op andere apple watches of zijn deze exclusief voor de S6?

  103. Origineel geplaatst door Leo
    Al met al vind ik de nieuwe line up wel interessanter , met die air met toch Touch ID ( zelf hield ik wel liever lightning omdat je dat al hebt ipv weer een nieuwe aansluiting) de watch is ook mooi , de goedkopere ook ( wat betaalbaar is maak ik liever zelf uit) en de vermoedelijke iPhone 12 mini vind ik ook een goede ontwikkeling na al die grote dingen. Echter de huidige instap iPhone SE en de instap iPad worden beiden nu te ouderwets met de bezels en nog steeds de home knop, al is t wanneer je die knop nog gewent bent wel fijn. Ik heb voorlopig nog apparaten met bezels maar ik koop ze nu niet weer nieuw.

    Wat zijn bezels? Is dat een nederlands woord?

  104. De leukste aankondiging was voor mij de release van de OS’en vandaag. Verder vond ik de nieuwe Air ook wel de moeite. Misschien een goede opvolger voor mijn 10.5 pro 🤔

  105. Is er nog een verschil in het gebruikte glas tussen de alu versie en de duurdere stalen versie zoals bij de eerste versies? Uit de omschrijving van de specs blijkt dat niet.
    Toen was het glas van de duurdere versie krasvaster. Mijn huidige alu versie 4 is niet zo krasvast.

  106. Is de nieuwe iPad Air ook beschikbaar voor de back to school actie? Dus onderwijskorting met een setje AirPods..?

  107. @Ed: Als je nou in Amsterdam woont en de apple store bijna om de hoek hebt, Zou het wel zo fijn zijn dat ik daar gewoon het product kan kopen wat in Duitsland ook te koop is.

    En een lader bij een horloge van €450 is toch wel het minste.

  108. @Eric: Misschien wil ik wel zien en voelen wat ik koop, daarnaast gewoon hier kunnen ruilen als er iets niet goed is

  109. Origineel geplaatst door Neptune
    @Ed: Als je nou in Amsterdam woont en de apple store bijna om de hoek hebt, Zou het wel zo fijn zijn dat ik daar gewoon het product kan kopen wat in Duitsland ook te koop is.
    En een lader bij een horloge van €450 is toch wel het minste.

    Er zit een oplaadkabel bij, alleen geen lichtnetadapter. Die hebben de meeste mensen wel liggen. Anders €1 bij Ali of AC-Tion.

  110. Origineel geplaatst door Ed
    Wanneer zou de Apple Watch 6 in de winkel liggen?

    Origineel geplaatst door Jitse Vanhoutte
    Op vrijdag 18 september 2020.

    Dank je wel Jitse!

  111. Origineel geplaatst door Apple fan
    Hu?!!!! Geen oplader bij de watch? En wat als je er nog nooit een hebt gehad dan?

    Het is enkel de stekker die niet mee komt… de magnetische oplaadkabel is er wel nog bij. Ik veronderstel dat iedereen al tal van stekkers in huis heeft met een usb aansluiting🤨

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.