Apple Holiday Gift Guide

Praat mee: welk rapportcijfer geef jij Apple in 2017?

Welk rapportcijfer geef jij Apple in 2017? Er waren positieve ontwikkelingen, maar ook minder leuke gebeurtenissen.

Apple Holiday Gift Guide

Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat het weer tijd is om terug te kijken. Apple bracht drie nieuwe iPhones, vernieuwde iPads, MacBooks en andere producten uit, maar stelde ook een aantal beloofde vernieuwingen uit. Zo ligt de HomePod nog steeds niet in de winkel, zijn AirPlay 2 en Apple Pay Cash nog niet gelanceerd en waren er behoorlijk wat software-bugs. Welk cijfer geef jij Apple voor het jaar 2017?

Het is misschien moeilijk om verder terug te kijken dan de recente gebeurtenissen; daarom hebben we de Apple’s hoogte- en dieptepunten van 2017 in een apart jaaroverzicht gezet:

Ben je eruit? Dan kun je hieronder je rapportcijfer invullen!

Je kunt de poll invullen via deze link.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2017, 15:37
Categorie Apple
Onderwerpen apple, cijfers

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?
Meld het ons!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.