MacBook Air M3 2024 in 13-inch en 15-inch

Reacties voor: Praat mee: wat vind jij van Apple’s maart 2024-aankondigingen?

Apple's eerste productaankondiging van maart 2024 is een feit. Wat vind jij van Apple's nieuwste aanwinst? In deze Praat mee kun je discussiëren over de nieuwste aankondigingen van maart 2024.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik ga van een MB Pro intel upgraden. Wilde eigenlijk een mac mini m3 omdat i’ daar mijn huidige twee schermen op kan blijven gebruiken. Maar nu de MB air m3 dit ook kan ga ik toch twijfelen. Laptop maakt me toch flexibeler.

    Reageer op Flieps

  2. Niks bijzonders, maar ik ben zeer teleurgesteld in het feit dat ze in 2024 nog steeds computers met standaard 8GB en 256 GB (durven te) verkopen 🤯

    Reageer op Don

  3. De ondersteuning voor twee schermen is wel een enorm grote vooruitgang voor de MacBook Air. Ik had alleen de hoop, en ik vrees velen met mij, dat ze standaard met meer opslag en geheugen zouden worden geleverd.

    Reageer op Gany

    • Twee externe schermen, enkel bij gesloten deksel. Al is het een vooruitgang, ook ten opzichte van de Macbook Pro met M3, Ik vind het net te karig eigenlijk. Zelfs de meest goedkope HP probooks kunnen twee externe schermen EN het laptopscherm aansturen.

      En 256GB opslag… dat moet nu wel eens minimaal het dubbele worden.

      Reageer op Strebor

  4. 8GB en 256GB in 2024 kan toch echt niet meer!
    Je SSD slijt dan wel lekker snel door al dat geswap!

    Reageer op Mike

  5. Ik wacht op de iPad mini 7, zal mij benieuwen of die dit jaar nog komt!
    Voor jullie wel fijn dat Webapp gehandhaafd blijft toch.

    Reageer op Marcel

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.