Legendarische Pokémon

Meer Pokémon-evenementen in aantocht

De eerste legendarische Pokémon zijn nu te vangen in Pokémon Go. Spelers kunnen bij een Raid Battle een Lugia of Articuno vangen. Binnenkort komen er nog meer legendarische Pokémon aan.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Legendarische Pokémon
Ondanks dat het eerste Pokémon Go Fest geplaagd werd door serverproblemen, heeft Niantic er toch voor gezorgd dat iedereen vanaf nu wereldwijd legendarische Pokémon kan vangen in Pokémon Go. De eerste legendarische Pokémon vang je bij Gyms via de Raid Battles.

Eerste legendarische Pokémon nu beschikbaar

Afgelopen zaterdag was in Chicago het grote Pokémon Go Fest, waar spelers zich aan konden melden om samen allerlei uitdagingen uit te gaan. Gedurende bepaalde perioden was het voor Pokémon Go-spelers de taak om zoveel mogelijk Pokémon te vangen. Was dit gelukt, dan konden de spelers in Chicago het voor het eerst opnemen tegen legendarische Pokémon. Werd die verslagen, dan verschijnen ze ook wereldwijd. Ondanks de problemen, heeft Niantic de eerste legendarische Pokémon vrijgegeven.

Pokémon Go Articuno vangen.

Het gaat voor nu om een tweetal Pokémon: Articuno uit de eerste generatie en Lugia uit de tweede generatie. Articuno is gekozen omdat het blauwe Team Mystic tijdens het Pokémon Go Fest de meeste Pokémon wist te vangen. Ook de andere legendarische vogels Zapdos (geel, Team Instinct) en Moltres (rood, Team Valor) komen binnenkort beschikbaar.

In ieder geval kun je nu dus erop uit trekken om je collectie aan te vullen met Lugia en Articuno. Je vindt deze twee sterke Pokémon alleen bij Gyms, waardoor je ze in een Raid Battle moet verslaan. Pas nadat je de legendarische Pokémon met een grote groep spelers verslagen hebt, krijg je de mogelijkheid om hem te vangen.

De beste manier om een Aricuno te verslaan is met een Tyranitar met Stone Edge. Een Golem met Rock Throw en Stone Edge komt daarbij ook van pas. Om een Lugia te bemachtigen kun je het beste een Tyranitar met Bite en Crunch of een Houndoom met Snarl en Foul Play in de strijd gooien.

Meer Pokémon Go-evenementen in aantocht
Er zijn de komende weken nog meer Pokémon Go-evenementen in aantocht. Deze zogenaamde Pokémon Go Safari Zone-evenenten vinden plaats bij winkelcentra van Unibail-Rodamco. In Nederland wordt op 12 augustus 2017 zo’n Safari Zone-evenement gehouden bij Stadshart Amstelveen. Hiervoor moet je je wel aanmelden, waarvoor binnenkort de inschrijving start. Om deel te nemen aan het evenement zijn 3500 plaatsen beschikbaar. Op 5 augustus en 16 september vinden er nog meer Safari Zone-evenementen plaats in onder andere Oberhausen, Parijs, Barcelona, Praag en Kopenhagen. Mogelijk geeft Niantic tijdens deze evenementen nog meer legendarische Pokémon vrij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2017, 18:25
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.