Pokémon Safari Zone

Deze Pokémon Safari Zone-events kun je bezoeken in Europa

Deze zomer kunnen Pokémon Go-spelers in Amstelveen, Parijs en andere steden in Europa terecht voor Safari Zone-events, waarmee je unieke Pokémon kunt vangen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Ben je fan van Pokémon Go, dan krijg je het de komende weken druk. Wereldwijd zijn er namelijk meerdere evenementen om het 1-jarige bestaan van de game te vieren. Niantic heeft nu bekendgemaakt waar je terecht kunt en belooft dat je ook bijzondere Pokémon kunt vangen, die je nog niet eerder in Europa hebt gezien!

Kanghaskan Pokémon

Pokémon GO Safari Zone Events in Europa

Op meerdere plekken in Europa zullen er evenementen worden georganiseerd. Het mooie daarvan is dat je regionale Pokémon kunt vangen, die eerder nog niet in Europa te vinden waren. Ben je je Mr. Mime wel een beetje zat en wil je eindelijk ook eens een Tauros, Kangaskhan, Farfetch’d, Heracross of Corsola, dan hoef je niet naar tropische regio’s af te reiden, maar kun je gewoon terecht in Amstelveen, Oberhausen of Parijs.

De afbeelding van Niantic (hieronder) toont in ieder geval een Kangaskhan, waarvoor je normaal naar Australië moet reizen.

Pokémon Safari Zone

Safari Zone-evenementen, ook in Nederland

Deze Pokémon GO Safari Zone-evenementen vinden plaats in de winkelcentra Unibail-Rodamco in de maanden augustus en september.

Hier moet je zijn:

5 augustus 2017

  • Fisketorvet in Kopenhagen, Denemarken
  • Centrum Cerny Most in Praag, Tsjechische Republiek

12 augustus 2017

16 september 2017

  • CentrO in Oberhausen, Duitsland
  • Les Quatre Temps in Parijs, Frankrijk
  • La Maquinista in Barcelona, Spanje

Tijdens deze evenementen kun je diverse Pokémon vangen, ook nieuwe die je nog niet eerder in Europa hebt gezien. Daarnaast zijn er speciale Raid Bosses op deze evenementen te vinden. Wellicht gaat het daarbij ook om zeldzame Pokémon.

Regionale Pokémon

Pokémon GO Fest Chicago is voor iedereen

Het grootste feest vindt op 22 juli plaats in het Grant Park in Chicago. Maar gelukkig hoef je geen vliegticket naar Chicago te boeken om mee te doen. Iedere speler wereldwijd kan namelijk meedoen aan de uitdagingen. Gedurende de dag zullen er drie zogeheten Challenge Windows zijn, waarin Pokémon-spelers wereldwijd samen met die in Chicago speciale beloningen kunnen verdienen. Daarvoor moeten de spelers in Chicago bepaalde typen Pokémon vangen, bijvoorbeeld Grass of Electric.

Ondertussen moeten spelers op andere plekken ook zoveel mogelijk Pokémon proberen te vangen, want dit bepaalt hoe lang de bonussen worden uitgedeeld. Doen ze erg hun best, dan zal er een Mystery Challenge worden onthuld. Deze levert een extra speciale bonus op. Wat het is, gaat Niantic nog niet verklappen maar het is mogelijk dat er eindelijk één van de legendarische Pokémon te vangen is? Eerder waren er al geruchten dat Niantic ze aan de game zou toevoegen. Het gaat dan om Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo en Mew uit de eerste generatie en Raikou, Suicune, Entei, Lugia, Ho-Oh en Celebi uit de tweede generatie. Niantic-medewerker Mathieu de Fayet bevestigde dit in een interview.

Verder van huis: Pikachu Outbreak in Japan

De echte fans die bereid zijn om de hele wereld af te reizen kunnen ook nog terecht in Japan, van 9 tot 15 augustus. Daar vind je het jaarlijkse Pikachu Outbreak-evenement in Yokohama. Niantic gaat hier nog meer informatie over prijsgeven.

Dichter bij huis kun je terecht bij het Big Heritage-evenement in het Verenigd Koninkrijk, dat op 22 en 23 juli plaatsvindt. De game viert bovendien het 1-jarige bestaan met een speciale Pikachu met Ash-petje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2017, 15:53
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.