Photoshop iPad

Photoshop voor iPad nu te downloaden

Photoshop voor iPad is verschenen in de App Store! De app voor fotobewerking is verschenen vlak voordat Adobe's MAX-conferentie van start gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De afgelopen maanden was Adobe bezig met een bètatest van Photoshop voor de iPad, nadat de app een jaar eerder al was aangekondigd. Het is de bedoeling dat Photoshop uiteindelijk qua functionaliteit net zo uitgebreid wordt als de versie op de desktop – maar zover is het nog niet. De eerste versie die nu in de App Store te vinden is, is echter nog niet zo compleet. Adobe lijkt zich wat op het project te hebben verkeken en liet onlangs weten dat de functies die je van de desktop kent in verschillende fasen in de app beschikbaar komen. De app is gratis voor mensen die al betaald gebruiker zijn van Photoshop; voor mensen die uitsluitend Photoshop op de iPad willen gebruiken (dat zal iets minder vaak voorkomen) kost het 11 euro per maand.

Photoshop voor iPad in de App Store

De eerste versie die je nu in de App Store vindt richt zich dan ook op de basisfuncties voor composities en retoucheren, die je met de Apple Pencil en het touchscreen kunt gebruiken. “And we’re just getting started” meldt Adobe, om nog maar eens duidelijk te maken dat er nog meer aankomt. Er komen tools voor penselen, maskers en het slim selecteren van objecten. Ook gaat Adobe het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot je penselen en lettertypes in Creative Cloud.

Photoshop voor iPad downloaden

Photoshop voor iPad is beschikbaar in een probeerversie van 30 dagen. Mensen die al maandelijks oor Adobe Photoshop betalen kunnen meteen inloggen. Je kunt dan volledige PSD’s maken en functies gebruiken zoals spot healing en clone stamp en werken met verschillende lagen. “Je PSD’s zijn precies hetzelfde, of je nu op de desktop werkt of op een bergtop”, beloven de makers.

Photoshop CC for iPad

Je hebt een van de volgende apparaten nodig:

Verder kun je beide generaties van de Apple Pencil gebruiken. Via Adobe Creative Cloud synchroniseer je je PSD’s tussen je apparaten. Na de proefperiode van 30 dagen betaal je 11 euro per maand. Mensen die al betalend abonnee van Photoshop zijn betalen niets extra.

Tipgever: Tom, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 november 2019 om 19:20
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.