iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple TV+ gestart

iCulture peilt: Wat is jouw favoriete serie op Apple TV+?

Apple TV+ is nu een paar dagen beschikbaar en je hebt inmiddels de tijd gehad om de series te kijken. Wij zijn benieuwd welke serie het best is bevallen. Zijn het de kinderseries? Of juist de gevechten in See? De hectiek van The Morning Show? Laat je stem horen in onze poll!

Er zijn in totaal 7 series en 1 documentaire te kijken op Apple TV+. Het zal daarom niet moeilijk zijn om jouw favoriet te bepalen; het kost maar weinig moeite om aan elke serie even te snuffelen en te bepalen welke je verder gaat kijken. Er zullen ook series zijn waarbij je na een paar minuten snel hebt weggezapt. De meningen lijken tot nu toe wat verdeeld te zijn: sommige mensen smullen van een serie, terwijl anderen het afschuwelijk vinden. Apple heeft gekozen voor een beperkte selectie van series, waarbij het vertellen van verhalen voorop staat.


Er is in ieder geval veel variatie: sommige series spelen zich in het verleden af, andere in de toekomst. Ook komt er nog meer content aan, waaronder de series Hala, Foundation, Swagger, Servant en Truth be Told. Maar zover is het nog niet. Eerst zijn we benieuwd wat je van het huidige aanbod de beste vindt. Laat je stem horen in de poll!

N.B.: The Elephant Queen is een documentairefilm, de rest zijn series.

Je kunt de poll ook invullen via deze link.

Heb je nog moeite om te kijken, omdat je niet weet hoe het werkt, check dan even onze Apple TV+ FAQ!

In onze uitleg van Apple TV Plus vind je een round-up van alle series en trailers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.