iculture-peilt
iCulture Peilt
Apple TV+ gestart

iCulture peilt: Wat is jouw favoriete serie op Apple TV+?

Apple TV+ is nu een paar dagen beschikbaar en je hebt inmiddels de tijd gehad om de series te kijken. Wij zijn benieuwd welke serie het best is bevallen. Zijn het de kinderseries? Of juist de gevechten in See? De hectiek van The Morning Show? Laat je stem horen in onze poll!

Er zijn in totaal 7 series en 1 documentaire te kijken op Apple TV+. Het zal daarom niet moeilijk zijn om jouw favoriet te bepalen; het kost maar weinig moeite om aan elke serie even te snuffelen en te bepalen welke je verder gaat kijken. Er zullen ook series zijn waarbij je na een paar minuten snel hebt weggezapt. De meningen lijken tot nu toe wat verdeeld te zijn: sommige mensen smullen van een serie, terwijl anderen het afschuwelijk vinden. Apple heeft gekozen voor een beperkte selectie van series, waarbij het vertellen van verhalen voorop staat.

Er is in ieder geval veel variatie: sommige series spelen zich in het verleden af, andere in de toekomst. Ook komt er nog meer content aan, waaronder de series Hala, Foundation, Swagger, Servant en Truth be Told. Maar zover is het nog niet. Eerst zijn we benieuwd wat je van het huidige aanbod de beste vindt. Laat je stem horen in de poll!

N.B.: The Elephant Queen is een documentairefilm, de rest zijn series.

Je kunt de poll ook invullen via deze link.

Heb je nog moeite om te kijken, omdat je niet weet hoe het werkt, check dan even onze Apple TV+ FAQ!

In onze uitleg van Apple TV Plus vind je een round-up van alle series en trailers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2019, 12:05
Categorie Diensten
Onderwerpen apple tv plus, iculture peilt, poll, tv-series

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.