Philips Hue Labs

Reacties voor: Hue Labs stopt: betafuncties voortaan in de normale Philips Hue-app

Signify gaat na zeven jaar stoppen met Hue Labs. De aankondiging komt als een verrassing voor gebruikers, maar echt rampzalig is het niet. Er komt namelijk een alternatief.

Reacties: 3 reacties

  1. Gebruik de couple sensor al enige tijd voor 2 ruimtes, werkt top dus mag zo de app in 😀

    Reageer op JustOleg

  2. Ik had onlangs een Ambilight tv gekocht. Toen las ik dat je ook Hue-lampen aan Ambilight tv’s kan koppelen. Ik was zeer enthousiast over de tv en dit leek me dan ook erg leuk om te doen.

    Hue-lampen gekocht. Blijkt de functie er sinds de nieuwste lijn Ambilight tv’s uit gehaald te zijn.

    Lampjes dus weer teruggebracht. Zo’n ongelofelijk domme keuze van Philips, de functionaliteit was er al! Nu kost het ze geld.

    Reageer op Dominique

    • Origineel geplaatst door Dominique

      Ik had onlangs een Ambilight tv gekocht. Toen las ik dat je ook Hue-lampen aan Ambilight tv’s kan koppelen. Ik was zeer enthousiast over de tv en dit leek me dan ook erg leuk om te doen.

      Vergelijkbaar bij Nanoleafs….

      Koop de TV ledstrip om ambilight te creëren en in alle reclame uitingen staat dat ook de gu10’s mee kunnen , laat je hele kamer mee kleuren . 2 GU10’s waarbij in de app al een half jaar staat…coming soon……

      Reageer op JustOleg

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.