Personal Pickup in de Apple Store.

Personal Pickup nu mogelijk in Nederlandse Apple Stores

Het is vanaf vandaag mogelijk om een online besteld product zelf af te halen in een fysieke Apple Store. Dankzij deze Personal Pickup-dienst is het niet meer nodig om te wachten op lange wachtrijen in de Apple Store zelf.

Apple heeft het voor de Nederlandse Apple Stores nu mogelijk gemaakt om online bestellingen op te halen met Personal Pickup in de winkels. Je kunt daardoor nu een bestelling plaatsen via Apple’s website, daar de betaling regelen en vervolgens een Apple Store kiezen om je product op te halen. Het is daardoor niet meer nodig om in de Apple Store zelf te wachten tot je geholpen wordt.

Personal Pickup in de Apple Store.

Personal Pickup: online bestellingen ophalen

Om een bestelling in een fysieke Apple Store op te halen, moet je dit aan het einde van je bestelling via de online Apple Store aangeven. Je tikt vervolgens je postcode in en je ziet direct in welke vestigingen het product beschikbaar is om op te halen. Vervolgens krijg je via sms of e-mail een bericht zodra je product klaar ligt om op te halen. Het enige wat je nodig hebt om je bestelling op te halen, is een identiteitsbewijs. De betaling doe je zoals eerder gezegd tijdens het online bestelproces. Je product ligt meestal binnen een uur klaar en je kunt ook iemand anders opgeven om je product op te halen. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om je bestelling op een ophaalpunt te laten bezorgen.

Personal Pickup in de Apple Store.

Eerder werd er al over gesproken dat Personal Pickup naar meer landen zou komen. Sinds midden november is Personal Pickup mogelijk in Australische en Canadese Apple Stores, terwijl de dienst al sinds 2011 beschikbaar is in Amerika. Naast Nederland is Personal Pickup nu ook mogelijk in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2015, 10:36
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.