KPN december-actie

KPN verhoogt databundels gratis met 2GB in december

KPN geeft nieuwe en bestaande gebruikers in december 2GB extra in hun databundel. Ook als je jouw abonnement verlengt of nu pas lid wordt kun je van de actie gebruikmaken. We zetten de details op een rijtje.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

KPN december-actie

KPN is in een vrijgevige bui en vergroot voor de maand december de databundels van alle klanten met 2GB. Daar hoef je als klant niets voor te doen. De extra gigabytes duiken vanzelf op als je in de KPN-app naar je datalimiet kijkt.

Update: Ook Tele2 geeft klanten extra mobiele data in december. Ze krijgen 1GB data bij de start van hun nieuwe factuurperiode. Afhankelijk van je contract krijg je rond 1, 9, 16 of 23 december een sms’je over de tijdelijke extra data.

KPN-gebruikers hebben tot en met 31 december de kans om de 2GB op te maken, daarna keert je datalimiet automatisch terug naar de oorspronkelijke hoeveelheid. Om je voordeel te doen met de actie heb je een KPN Mobiel abonnement nodig, al zijn er kleine verschillen per abonnement.

Ook voor nieuwe KPN-klanten

KPN-2GB-gratisZo hebben gebruikers die al mobiel internet hadden vanaf 1 december de 2GB extra, maar moeten KPN-gebruikers met een abonnement zonder mobiele databundel tot vijf december wachten om er gebruik van te maken. Klanten met onbeperkt internet krijgen 2GB op 4G-snelheid.

Ook als je in december klant wordt bij KPN of je abonnement verlengt kun je de bonus 2GB benutten. De MB’s kunnen gedeeld worden maar werken niet in het buitenland. KPN Compleet gebruikers krijgen daarnaast geen verdubbeling van de 2GB.

Als je meer wilt weten over de decemberactie van KPN kun je terecht op de website van de provider via deze link.

Afgelopen maand kregen de abonnees van T-Mobile ook al een eenmalige verhoging van hun databundel cadeau, ter gelegenheid van T-Mobile’s landelijke 4G-dekking. Die verhoging was maar liefst 4GB per abonnee, en is nog geldig tot 3 december.

Bedankt voor de tip Jos Hoogerwerf!

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 01 december: Ook Tele2 geeft klanten extra data, namelijk 1GB in december.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie Diensten
Onderwerp kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.