Personal Pickup Apple Store

Apple wil ‘Personal Pickup’ in meer landen aanbieden

Apple is van plan om Personal Pickup in meer landen beschikbaar te stellen, waaronder enkele Europese landen. Winkelpersoneel krijgt momenteel een training.

Stel, je woont niet zo heel dichtbij de Apple Store en je hebt geen zin om er onverrichterzake naartoe te gaan. Binnenkort kun je dan misschien gebruik maken van Personal Pickup. Apple is bezig om deze dienst in veel meer landen buiten de VS aan te bieden. Winkelmedewerkers in Australië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en andere landen volgen momenteel een training.

Personal Pickup Apple Store

Personal Pickup: zelf afhalen

Personal Pickup houdt in dat je een bestelling kan plaatsen, die je binnen een uur bij een fysieke Apple Store kunt afhalen. Vanaf november zou het al de bedoeling zijn om Personal Pickup te gaan aanbieden, waarschijnlijk gelijktijdig met de iPad Pro-lancering. Of Nederland en België ook bij de landen zitten waar de dienst wordt uitgerold, is nog niet duidelijk.

Sinds 2011 is het in de VS mogelijk om Personal Pickup te kiezen als je een Mac, iPhone, iPad, Apple TV of Apple Watch afrekent. Via e-mail of sms krijg je een melding als de bestelling klaar ligt. Je kunt het vervolgens met een identiteitsbewijs afhalen. Het is bedoeld voor mensen die niet op de koerier willen wachten en ook geen zin hebben om in de winkel het hele bestelproces te doorlopen.

De uitbreiding van Personal Pickup komt waarschijnlijk uit de koker van Angela Arendts, die de online en fysieke Apple Store dichter bij elkaar wil brengen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2015, 21:44
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.