apple-tv-periscope

Twitter werkt stilletjes aan een Periscope-app voor de nieuwe Apple TV

Twitter is in alle stilte bezig met het maken van een Periscope-app voor de Apple TV, die op 9 september wordt verwacht. De app is bedoeld om livestreams te kijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-periscopeZie je het al voor je? Je zit thuis op de bank en opeens krijg je zin om wat livestreams te gaan kijken. Je kunt dan de iPhone pakken en de Periscope-app starten, maar je kunt straks ook de afstandsbediening van de Apple TV tevoorschijn halen. Twitter’s Periscope is één van de eerste apps die op de nieuwe Apple TV beschikbaar zal komen. Twitter is namelijk stilletjes al bezig met het bouwen van de app.

Update: Ook AirBnB zou werken aan een Apple TV-app, zodat je op een groot tv-scherm met de hele familie een vakantieappartement kunt uitzoeken.

Periscope op de Apple TV: goed idee?

Het lijkt erop dat de app vooral bedoeld is om naar livestreams te kijken en niet om te streamen. We hoeven dus niet bang te zijn voor een tsunami van lekker-op-de-bank-video’s. Er is nog geen datum bekend gemaakt wanneer de Periscope-app op de Apple TV beschikbaar komt. Mogelijk krijgen we een preview van de Periscope-app te zien tijdens het Apple-event op 9 september. Apple’s nieuwe Apple TV wordt volgens geruchten morgen al gepresenteerd en komt later dit jaar op de markt.

Twitter wilde niet bevestigen dat ze bezig zijn met de app en vragen bij Apple heeft momenteel (uiteraard) weinig zin, zolang ze nog geen Apple TV met apps hebben aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 8:12
Categorieën Apps, Geruchten
Onderwerpen apple tv, periscope, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.