Reacties voor: iPhone X-hoesjes passen niet perfect door grotere cameralens van iPhone XS

Je huidige iPhone X-hoesje past mogelijk niet goed om de iPhone XS. De cameralens is namelijk iets groter, waardoor de uitsnede bij de huidige hoesjes te krap kan zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ook deze opmerking is meer dan terecht…
    Het zal voor de eigenaars van de nieuwe XS wat zoeken zijn naar een perfecte bescherming.

    Misschien ook een goed nieuw artikel (update van dat van de X) ivm de best mogelijke screenprotectors en hoesjes voor de Xs?

    Doe zo verder!
    (Red.) Een zeer aardige – maar helaas wel off-topic – opmerking verwijderd uit deze reactie (wordt wel gewaardeerd)

  2. Tja dat kon je verwachten. Een kleine aanpassing en dan past je nieuwe telefoon neeeeeeeet niet lekker. Waardoor je enkele dagen later gefrustreerd een nieuw hoesje koop van 40 siliconen of 50 euro leer. Extra verdien model. En we trappen er allemaal in.

  3. Het is niet de eerste keer dat ik het zie gebeuren, maar ik blijf het merkwaardig vinden dat du moment er een nieuwe iPhone wordt uitgebracht, Apple voor het gemak maar besluit accessoires voor een ‘ouder’ model uit het assortiment te knikkeren, like it never existed at all.

    Offtopic: eens met berichten hierboven. Goede coverage!

  4. Als iemand een absoluut onnodige overstap kan maken vd iPhone x naar de iPhone xs zal deze het nieuwe hoesje ook wel kunnen kopen.
    De oude kan met de x tegelijk verkocht.

    • @Ben: Gaat er ook om dat sommige hoesjes aanbieders geen onderscheid maken tussen de Iphone X en Iphone XS
      Dat zullen we dus wel moeten doen en hun producten aanpassen

  5. @Ben: Gaat er ook om dat sommige hoesjesaanbieders geen onderscheid maken tussen de Iphone X en Iphone XS
    Dat zullen we dus wel moeten doen en hun producten aanpassen.

  6. @Ben: Precies.

  7. Ik ben van de X naar de X max gegaan
    Krijg hem morgen
    En het hoesje geen probleem

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Origineel geplaatst door Jeroen Alexander
    Tja dat kon je verwachten. Een kleine aanpassing en dan past je nieuwe telefoon neeeeeeeet niet lekker. Waardoor je enkele dagen later gefrustreerd een nieuw hoesje koop van 40 siliconen of 50 euro leer. Extra verdien model. En we trappen er allemaal in.

    Loop eens niet zo te zeuren… veranderd er niks is het niet goed. Verbeteren ze de camera door grotere pixels te gebruiken en dus de module iets groter te maken is het ook niet goed.

  10. @Jeroen Alexander: Onzin! Apple heeft zijn camera verbeterd door er een grotere sensor in te zetten. En je raad het al, bij een grotere oppervlakte van een censor hoort een grotere lens.

    En als je vorig jaar >€1200 hebt uit gegeven aan een telefoon en dat nu weer wil doen, moet je niet gaan zeuren over een hoesje van 5 tientjes!

  11. Wel een goede service van Apple, als je een iPhone X heb van € 1300,- aangeschaft krijg je geen optie meer om origineel hoesje te bestellen!
    Echt belachelijk dat er geen verwijzing is naar het hoesje van de Iphone XS , maar super bedankt voor jullie bericht hier over!

  12. Oh, ik heb afgelopen week vast een hoesje besteld… ben benieuwd of deze dan past! En anders ruilen we ‘m maar weer om!

  13. Volgens min klopt dit niet helemaal. Ik heb het andersom met mijn XS. Er zit een hoesje van een X omheen en heb juist plek over bij de camera. Volgens mij is de camera dus juist een mm kleiner geworden. Tevens heb je bij de mic links van de oplader minder gaatjes die ook net niet lekker passen met een X hoesje 🙂

    • @Brody: Klopt het dat jij een iPhone X hoesje om je iPhone XS hebt en dit dus wel goed past? Want dat is tegenstrijdig naar wat deze site zegt. Veel sites verkopen hoesjes voor zowel de X als de XS en het hoesje dat ik wil aanschaffen voor de XS is dus een combinatie. Ik weet niet goed of ik deze dus kan bestellen.

  14. Let op: Zojuist de Otterbox Symmetry Black voor iPhone XS ontvangen van Coolblue. Deze is NIET geschikt voor de XS maar voor de X. Staat ook duidelijk op de verpakking. Uitsparing luidspreker links is te groot. En ook de uitsparing van de back camera klopt niet. Coolblue al verzocht om website aan te passen zodat anderen niet zelfde back cover bestellen.

  15. Na contact met Coolblue toch geprobeerd. Past wel maar niet 100%. Is toch echt geen specifieke XS back cover. Voldoet wel qua bescherming.

  16. Vandaag iPhone X aangeschaft en een hoesje van de XS. Hoesje past perfect alleen heel klein beetje ruimte bij de camera. Anyway….ik vind de hoesjes van apple heel mooi en super fijn. En eerlijk gezegd: bij de witte case valt de ruimte niet eens op, pas nadat je goed kijkt.

    Het is wel wat zonde dat apple hoesjes van de X (net een jaar oud) nu al uit de verkoop haalt. Dat is niet echt klantvriendelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.