OtterSpot

Deze OtterSpot draadloze opladers zijn stapelbaar

OtterBox gooit het over een andere boeg
OtterBox heeft een nieuw idee voor draadloze opladers: het bestaat uit een serie schijven die je bovenop elkaar kunt stapelen. Het idee van de OtterSpot is dat je meerdere batterijen tegelijk aan het laden bent, zodat je er makkelijk eentje kunt meepakken op het moment dat je ze nodig hebt.

Als jij draadloze opladers in huis gebruikt, dan heb je die meestal op een vaste plek in huis liggen. Bijvoorbeeld op het nachtkastje of op een zijtafeltje. Wil je op een andere plek zitten om te laden, dan moet je ergens een stroompunt zoeken en dat is niet bepaald ‘draadloos’. De oplossing van Otterbox klinkt op het eerste gezicht geniaal, maar het is wel vrij prijzig. Voor $130 koop je de OtterSpot, een stapelbaar en mobiel draadloos oplaadsysteem bestaande uit meerdere schijven.

OtterBox OtterSpot

Met de OtterSpot koop je een oplaadbasis en meerdere batterijen die je op elkaar stapelt. De Charging Base leg je op een plat oppervlak en vervolgens plaats je de OtterSpot Wireless Charging Batteries er bovenop. Helemaal bovenop kun je je iPhone leggen om draadloos op te laden. Ga je naar een andere kamer, dan pak je je iPhone en één van de schijven mee. De schijven zijn Qi-compatible, dus je kunt je iPhone er gewoon bovenop leggen. Met de AirPods werkt het uiteraard ook.

Elke batterij heeft een capaciteit van 5.000 mAh, voldoende om je iPhone meer dan eens op te laden. De schijven leveren 10 Watt vermogen, meer dan nodig is voor de iPhone (maximaal 7,5 Watt). Daarmee ben je in ieder geval voorbereid op de toekomst, als Apple besluit om het vermogen voor draadloos opladen te verhogen naar 10 Watt.

De schijven hebben een USB-C-poort zodat je ze ook kan opladen via een kabeltje, mocht je niet in de buurt van het basisstation zijn. Er zit een aan/uitknop en een lampje op om aan te geven hoe vol de batterij is. Het systeem is Qi-gecertificeerd.

OtterSpot draadloos oplaadsysteem

Het OtterSpot Wireless Charging System kost $130 en daarbij krijg je een basisstation en één extra OtterSpot Wireless Battery. Extra batterijen om te stapelen kosten $70.

We kennen OtterBox vooral als maker van robuuste smartphone- en tablethoesjes. Nu wagen ze zich ook op het gebied van draadloze opladers en het prijst ze dat ze daarbij hebben gekozen voor een originele aanpak. Gewone draadloze oplaadpads zijn er namelijk al genoeg. Mocht je toch een klassieke oplossing willen, dan heeft OtterBox die nu ook: de gewone Wireless Charging Pad kost $50 en voor de Wireless Charging Pad and Stand betaal je $60. Met die laatste kun je zowel je toestel staand als liggend opladen.

Zoek je meer oplossingen voor draadloos opladen, kijk dan eens naar deze draadloze opladers.

Bekijk ook

Zoek je een draadloze oplader voor je iPhone of AirPods? Deze raden wij aan

Met deze draadloze opladers voor de iPhone en AirPods hoef je nooit meer een kabel in je iDevice te steken. Wij zetten de beste draadloze opladers voor de iPhone en AirPods voor je op een rij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.