Opel ADAM ondersteunt Siri Eyes Free voor 300 euro extra

De Opel ADAM ondersteunt Siri Eyes Free, mits je 300 euro bovenop de adviesprijs van 11.500 euro betaalt. Zo bestuur je Siri vanaf je stuur.

Opel Adam IntelliLink SiriBij de aanschaf van een Opel ADAM kun je voortaan ook 300 euro extra bijleggen om Siri Eyes Free-ondersteuning te krijgen. Voor dat bedrag krijg je Opel’s IntelliLink-systeem, waar de Siri-functionaliteit voortaan deel van uitmaakt. Met Siri Eyes Free krijg je een knop vlakbij het autostuur, waarmee je Siri op je iPhone kunt activeren. Heb je al een ADAM, dan kun je een software-update installeren die de Siri Eyes Free-functionaliteit automatisch in je auto mogelijk zal maken.

Het IntelliLink-systeem beperkt zich niet enkel tot Siri: radiodienst TuneIn, podcast-app Stitcher en de nodige andere functies zitten ook in het dashboard gebouwd. Je kunt de iPhone koppelen via Bluetooth met het systeem, maar er zijn ook usb-aansluitingen waarmee je de iPhone tijdens het rijden waarschijnlijk ook nog eens kan opladen.

De 300 euro voor IntelliLink in de Opel ADAM betaal je bovenop de adviesprijs voor de auto van 11.500 euro. Daarmee is de Opel ADAM alsnog één van de meer betaalbare auto’s met Siri Eyes Free-ondersteuning. Tot nu zagen we alleen bijvoorbeeld Chevrolets met de optie voorbijkomen. Inmiddels heeft Apple al een nog betere integratie van je iPhone in de auto laten zien: iOS in the Car moet er in 2014 voor zorgen dat je naast Siri nog meer iPhone-mogelijkheden kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2013, 15:10
Categorie iOS
Onderwerpen auto, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.