BlackBerry Enterprise Service-apps nu voor iOS beschikbaar

BlackBerry heeft iPhone en iPad apps uitgebracht voor BlackBerry Enterprise Service. De iOS apps bieden toegang tot je zakelijke agenda, mail en meer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BlackBerry Enterprise Service iOSBlackBerry heeft apps ter ondersteuning van BlackBerry Enterprise Service voor iOS beschikbaar gesteld. Door de apps te installeren heb je onder andere toegang tot je e-mail, agenda, webbrowser voor werk en bepaalde werkinstellingen vanaf je iPhone, iPad of iPod touch. Om de nieuwe BlackBerry-apps te gebruiken, moet je op kantoor wel de BlackBerry-beheertool BES 10 draaien, die begin 2013 werd uitgebracht.

De nieuwe BlackBerry-app Work Connect heeft tabbladen voor e-mail, contacten, je agenda en notities. Al deze functies maken gebruik van de gebruikelijke encryptie en zijn volgens BlackBerry volledig afgeschermd van de rest van iOS. Bij e-mail, veranderingen binnen je contacten en agenda-afspraken kun je allemaal pushnotificaties ontvangen. Het is voor jou of de beheerder van het zakelijke netwerk binnen het bedrijf mogelijk om gebruik van de app buiten werktijd te beperken. De Work Browser van BlackBerry biedt een vrij gebruikelijke webbrowser voor iOS, die volgens BlackBerry extra beveiligingsopties biedt als je intranetpagina’s bekijkt.

De BES10-client laat alle beperkingen en mogelijkheden zien die door de beheerder van het bedrijfsnetwerk voor jouw iPhone zijn opgelegd. Ook zie je alle mogelijke apps die je van je beheerder op je iPhone mag gebruiken.

Downloaden:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c0UEQXUNBto

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2013, 14:11
Categorie iOS
Onderwerp blackberry

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.