apple-store-winkelmandje

Online Apple Store weer bereikbaar, online verkoop iPhone 6 gestart

De online Apple Store is gestart met de verkoop van de iPhone 6 en 6 Plus. We verwachten dat de levertijd snel zal oplopen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Store is vlak na middernacht gestart met de verkoop van iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Vlak na de start belooft Apple nog verzending binnen 24 uur, maar we verwachten dat de levertijd snel zal oplopen. Update: de wachttijd is op vrijdagochtend opgelopen naar 5 tot 7 werkdagen, dus dat valt mee. Tip: bestel er meteen een hoesje bij, bijvoorbeeld de lederen hoes van Apple zelf.

iphone6-liggend

De prijzen zijn natuurlijk al eerder bekend geworden, maar voor als je nog een geheugensteuntje nodig hebt:

iPhone 6

iPhone 6 Plus

De levertijd is 5-7 werkdagen, afhankelijk van het gekozen model.

Heb je moeite met kiezen, lees dan onze iPhone 6 review en vervolgens onze iPhone 6 Plus review. Geen tijd om alles te lezen, omdat je nú moet bestellen? Dan raden we aan om voor de normale iPhone 6 64GB te kiezen, want dat is voor de meeste mensen het ideale formaat en de ideale opslaggrootte. Kies de iPhone 6 Plus alleen als je een echt héél grote smartphone nodig hebt of behoefte hebt aan een iPhone die langere tijd meegaat dankzij de extra batterijduur.

Om 8:00 uur vrijdagochtend zal ook de verkoop van de iPhone 6 (Plus) bij de Apple Stores in Nederland van start gaan. We hebben je via dit artikel op de hoogte gehouden van de wachtrijen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2014, 6:47
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, iPhone 6

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.