iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iPhone 6 iPhone 6 Plus

iCulture Vandaag: dit was donderdag 25 september 2014

We reviewen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, geven tips over iCloud Drive, reviewen het eerste Nederlandse swipe-toetsenbord in iOS 8 en meer!

iPhone 6 iPhone 6 PlusOns hoge woord is eruit: na een week intensief testen en testen, testen en testen, staan onze reviews van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus allebei online. Het is sowieso een dag van hoge woorden. Apple heeft een officieel statement uit de deur gedaan over ‘bendgate’, het buigen van de iPhone 6 Plus. Verder geven we je tips over iCloud Drive, reviewen we het eerste Nederlandse swipe-toetsenbord voor iOS 8 en nog veel meer in de iCulture Vandaag.

iCulture

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In de iCulture Deals bespaar je weer tientallen euro’s korting op apps en hardware.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
OV Delay openbaar vervoer app

  • (afgebeeld) Een gave update van deze openbaar vervoer-app van Rachid Finge. OV Delay is geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en heeft bovendien een widget gekregen waarmee je ziet welke bussen, trams en metro’s er vertrekken in je nabije omgeving.
  • De Nederlandse agenda-app die de hele wereld over ging en door ons wordt aanbevolen, is geoptimaliseerd voor gebruik onder iOS 8 en bevat nu de mogelijkheid om afspraak-uitnodigingen vanuit je eigen agenda te versturen.
  • De strakke agenda-app Fantastical 2 voor de iPhone werd ook aangepast voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • De leuke timelapse-app van Instagram kreeg een eerste update met een nieuwe functie: je kan nu ook de camera aan de voorkant gebruiken, voor versnelde selfies.
  • Nog een update voor nog een agenda-app. Calendar 4 kreeg een widget waarop je kan zien welke afspraken je vandaag hebt staan.
  • Hij is nog niet aangeslagen, maar wij vinden deze viral foto-app erg leuk. Je kan nu op ontvangen foto’s en video’s reageren met tekst en stickers
  • Voor de fanatiekelingen: nog 20 levels in dit combineerspelletje.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2014, 22:27
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.