iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 25 september 2014

We reviewen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, geven tips over iCloud Drive, reviewen het eerste Nederlandse swipe-toetsenbord in iOS 8 en meer!

iPhone 6 iPhone 6 PlusOns hoge woord is eruit: na een week intensief testen en testen, testen en testen, staan onze reviews van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus allebei online. Het is sowieso een dag van hoge woorden. Apple heeft een officieel statement uit de deur gedaan over ‘bendgate’, het buigen van de iPhone 6 Plus. Verder geven we je tips over iCloud Drive, reviewen we het eerste Nederlandse swipe-toetsenbord voor iOS 8 en nog veel meer in de iCulture Vandaag.

iCulture

Nieuws

Apps

  • We schreven een uitgebreide review van Path Input, het Nederlandse swipe-toetsenbord voor iOS 8. En: we zijn onder de indruk.
  • Gameloft heeft het nieuwste deel in haar befaamde raceserie uitgebracht, maar Asphalt Overdrive is helemaal geen racegame.

Rubrieken

  • In de iCulture Deals bespaar je weer tientallen euro’s korting op apps en hardware.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
OV Delay openbaar vervoer app

  • (afgebeeld) Een gave update van deze openbaar vervoer-app van Rachid Finge. OV Delay is geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en heeft bovendien een widget gekregen waarmee je ziet welke bussen, trams en metro’s er vertrekken in je nabije omgeving.
  • De Nederlandse agenda-app die de hele wereld over ging en door ons wordt aanbevolen, is geoptimaliseerd voor gebruik onder iOS 8 en bevat nu de mogelijkheid om afspraak-uitnodigingen vanuit je eigen agenda te versturen.
  • De strakke agenda-app Fantastical 2 voor de iPhone werd ook aangepast voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • De leuke timelapse-app van Instagram kreeg een eerste update met een nieuwe functie: je kan nu ook de camera aan de voorkant gebruiken, voor versnelde selfies.
  • Nog een update voor nog een agenda-app. Calendar 4 kreeg een widget waarop je kan zien welke afspraken je vandaag hebt staan.
  • Hij is nog niet aangeslagen, maar wij vinden deze viral foto-app erg leuk. Je kan nu op ontvangen foto’s en video’s reageren met tekst en stickers
  • Voor de fanatiekelingen: nog 20 levels in dit combineerspelletje.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.