Online Apple Store onbereikbaar in afwachting van evenement

De online Apple Store is tijdelijk onbereikbaar. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het evenement dat om 19:00 zal plaatsvinden, waarop de nieuwe iPad en Apple TV uit de doeken gedaan zouden worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

De online Apple Store is op het moment niet te bereiken. Waarschijnlijk heeft dit te maken het het Apple-evenement dat om 19:00 Nederlandse tijd plaats zal vinden in San Francisco, waarop er wellicht een nieuwe iPad en Apple TVwordt aangekondigd. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Apple Store na het evenement weer bereikbaar zijn, mogelijk met een aantal nieuwe producten. Wij laten het zo snel mogelijk weten wanneer dit het geval is.


Het evenement is niet te volgen via een livestream. Je leest hier hoe je toch zo goed mogelijk op de hoogte kunt blijven.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.