Online Apple Store offline in afwachting van Apple-evenement

De online Apple Store is op het moment niet te bereiken. Heel onverwacht is dit niet: om 19:00 houdt Apple een evenement, waarop vermoedelijk een nieuwe Apple TV en iPad worden aangekondigd.

De online Apple Store is tijdelijk niet te bereiken. Heel onverwacht is dit niet: om 19:00 Nederlandse tijd begint er in San Francisco een evenement van Apple, waar er vermoedelijk een nieuwe iPad en een nieuwe Apple TV worden aangekondigd. De online Apple Store zal naar verwachting na dit evenement weer bereikbaar zijn, vermoedelijk met een aantal nieuwe producten. Wij zullen melding maken wanneer de Apple Store weer bereikbaar is.


Het Apple-evenement zal niet te volgen zijn via een livestream vanuit de zaal. Hoe je de aankondigingen alsnog kunt volgen lees je hier.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.