Eenderde Amerikaanse mkb-bedrijven heeft iPad

De iPad is de snelst groeiende technologie in het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf, zegt The Business Journals op basis van onderzoek dat ze hebben gedaan.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

De krant lezen op de iPadDe iPad is de snelst groeiende technologie in het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf. Dat blijkt uit onderzoek van The Business Journals. Het afgelopen jaar zou het gebruik van de iPad verviervoudigd zijn. Eenderde van de mkb-bedrijven in de Verenigde Staten zou nu een iPad gebruiken. De ondernemers die het apparaat gebruiken zijn over het algemeen succesvol, hoogopgeleid en ‘tech-savvy’.


The Business Journals deed het onderzoek onder 1400 ondernemers en directeuren van bedrijven met tussen de 5 en 500 werknemers. Driekwart van hen zegt vertrouwd te zijn met de iPad. Het complete onderzoek komt eind deze maand beschikbaar, dus voorlopig moeten we het doen met de hierboven genoemde cijfers die het bedrijf nu al bekend heeft gemaakt.

De vice-president van The Business Journal trekt in ieder geval al duidelijke conclusies:

“Onze onderzoekers hebben aangetoond dat voor eigenaars van mkb-bedrijven productiviteit en efficiëntie, de belangrijkste voordelen van technologie, nu minder belangrijk worden als je het vergelijkt met beschikbaarheid. Het is vandaag de dag cruciaal dat de ondernemers toegang hebben tot hun bedrijfsinformatie, altijd en overal. De iPad, evenals smartphones en cloud computing, zijn allemaal onderdeel van deze trend en groeien daarom sterk.”

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.