OneSafe voor de iPhone, iPad en Mac.

OneSafe is Apple’s gratis App van de Week

Wachtwoordenapp OneSafe is de komende week helemaal gratis te downloaden. Met deze app sla je al je wachtwoorden op, zodat je deze niet zelf meer hoeft te onthouden.

OneSafe-appicoon.Er is weer eens een populaire app een week lang gratis te downloaden. Deze keer gaat het om OneSafe, een wachtwoordenapp waarmee je al je wachtwoorden voor websites en andere diensten kunt opslaan en beheren. Deze handige app is nu een week lang gratis te downloaden, waardoor je daar toch €4,99 mee bespaart. OneSafe moet het gebruik van wachtwoorden een stuk makkelijker maken, zodat je deze niet allemaal zelf hoeft te onthouden.

OneSafe: de plek voor al je wachtwoorden

Naast 1Password en LastPass is OneSafe ook een handige optie om je wachtwoorden te beheren. OneSafe heeft een aantal praktische opties. Als masterpassword kun je kiezen voor een pincode of een eigengemaakt wachtwoord met een combinatie van cijfers en letters. De app ondersteunt echter ook Touch ID, zodat je snel kunt inloggen met je vingerafdruk. Net als 1Password heeft OneSafe een eigen extensie, zodat je vanuit het delen-menu in Safari direct bij je wachtwoorden kan.

OneSafe voor de iPhone, iPad en Mac.

Je kunt met OneSafe niet alleen wachtwoorden opslaan, maar ook allerlei andere nuttige info. Denk aan creditcards, je identiteitskaart of rijbewijs. Je kunt zelfs een foto maken van dit soort pasjes, zodat deze mooi in de app weergegeven worden en je de juiste informatie altijd bij de hand hebt. Je kunt ook nog 3D Touch gebruiken in de vorm van Peek en Pop, zodat je previews kan zien van geselecteerde items binnen de app.

Al je gegevens worden beveiligd door middel van 256-bit AES encryptie en ze kunnen gesynchroniseerd worden met een dienst naar keuze, zoals iCloud Drive en Dropbox. Als je OneSafe voor iOS downloadt, kun je hem gebruiken op zowel de iPhone als iPad. Er is ook een Mac-versie van OneSafe beschikbaar, maar deze kost nog wel €19,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2016, 10:45
Categorie Apps
Onderwerp wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.