Apple Store Amsterdam

‘Apple stopt met One-to-One-training en krijgt nieuwe Apple Store-apps’

Apple wil stoppen met de One-to-One trainingen en meer workshops geven in de Apple Store. Daarnaast komen er Mac- en iOS-apps in plaats van de iPad-displays.

Apple Store Amsterdam
Er komen grote veranderingen aan in de Apple Store. We schreven al eerder over het verdwijnen van de iPad-displays, het minder prominent tonen van iPods en het invoeren van iBeacons in de Nederlandse Apple Stores. Nu zijn er opnieuw details boven water gekomen. Apple zou willen stoppen met de One-to-One trainingen en gaat nieuwe apps invoeren om prijsinformatie te communiceren.

Bij de One-to-One trainingen kun je voor $99 een serie privétrainingen volgen, waarbij een Apple Store-medewerker je vertrouwd maakt met je nieuwe Mac, iPhone of iPad. Volgens geruchten wil Apple deze vervangen door meer gratis workshops, zoals ze momenteel al aangeboden worden, ook in de Nederlandse vestigingen. De workshops zullen rondom thema’s zoals ‘Ontdekken’ en ‘Creëren’ worden georganiseerd.

Al eerder was gefluisterd dat Apple de Smart Signs gaat verwijderen uit de winkels. Dit zijn iPads naast de opgestelde producten, waarop je product- en prijsinformatie kunt raadplegen. In plaats daarvan komt er een nieuwe app voor de Mac waarmee je prijzen en specificaties kunt bekijken. De app staat voorgeïnstalleerd op de Macs die in de winkel staan uitgestald. De app is aanwezig aan de linkerkant in het dock van de Mac en is interactief. Op iPhones en iPads komt een soortgelijke app.

De apps zullen wereldwijd te zien zijn in de Apple Stores, waarbij de uitrol begint op woensdag 26 augustus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2015, 23:20
Categorieën Apple, Geruchten
Onderwerpen apple store, training

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.