Nuki Smart Lock deurslot

Reacties voor: Nuki 4.0-deurslot werkt dankzij update nu met Matter-over-Thread

De nieuwe vierde generatie Nuki Smart Lock is nu officieel aangekondigd. Eerder leek het er al op dat dit slot in november zou komen. Dit slot beschikt over Matter-support en maakt verbinding via Thread.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Balen net 3.0 Pro en keypad en dan geen firmware update voor matter

    Reageer op Danny

  2. Ik heb de Nuki 3.0 Pro met MQTT aan Home Assistant gekoppeld en vanuit Home Assistant beschikbaar gemaakt voor Homekit. De Homekit communicatie met het slot gaat dus over WIFI ipv Bluetooth en is veel sneller en veel stabieler dan de normale Homekit installatie die Bluetooth gebruikt.

    Het blijft ruk dat Homekit niet met een dagschoot weet om te gaan. Ik ben benieuwd hoe Matter en Thread daar verandering in gaan brengen.

    Reageer op Strebor

  3. Heb 2 Nuki sloten met accu, die accu gaat echt al heel lang mee in tegen stelling tot batterijen, inderdaad vindt ik HomeKit gevaarlijk met deursloten gezien open ook echt een deur openen is en niet ontgrendelen.

    Maar met een echt smarthome heb je geen app nodig, ik bedoel de deur gaat open bij aankomst, of ik gebruik een shortcut op mijn applewatch, ook vind ik de Nuki app echt top en gebruik ik nooit HomeKit voor acties.

    Reageer op Swen

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van Nuki Smart Lock vierde generatie met Matter en Thread.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  5. Nou het is wel prima heb er 2 ga nu echt niet met die nuki zogenaamde upgrade actie korting weer nieuwe sloten kopen
    Mooi niet

    Reageer op Danny

  6. Top dat Nuki Europese dagschoot in Matter 1.2 heeft weten te lobbyen, maar hoe gaat dit naar Homekit vertaald worden? Gaat Homekit nu 3 standen aan een slot koppelen: vergrendeld, ontgrendeld en open?

    Reageer op Strebor

  7. Keypad 2 Pro kost €349,- !!!

    NIET NORMAAL, wat een geld! de concurrent Switchbot heeft een keypad met vingerafdruk scanner voor 99,-

    Reageer op Giel

  8. Zo jammer dat er nog geen sloten met HomeKey komen in Europa/NL. Ik sta op het punt om een gokje te wagen en een Aqara A100 uit China te laten komen. Kost een hoop, maar deze vervangt het huidige slot waardoor je een deurklink aan de buitenkant krijgt. Het mooie is dat dit met HomeKey werkt! Niet het meest kleine slot, maar wat mij betreft past het goed bij mijn donkere voordeur.

    Reageer op Ro

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.