Nose Zone.

Deze iPhone X-game speel je met je neus

iPhone X-bezitters opgelet: de grappige game Nose Zone bestuur je helemaal met je neus. Richt met je laserneus op de vierkantjes en behaal de hoogst mogelijke score.

Nose Zone.
De TrueDepth-camera op de iPhone X wordt onder andere gebruikt voor Face ID, maar je kunt er nog veel meer leuke dingen mee doen. Dat moet de maker van de iPhone X-game Nose Zone gedacht hebben. Je speelt deze game namelijk alleen maar met je neus.

Nose Zone: iPhone X-game speel je met je neus

Nose Zone is gemaakt door de ontwikkelaar Brad Dwyer en is niets meer dan een simpel spelletje voor de iPhone X. De app maakt gebruik van de mogelijkheden die ontwikkelaars met de TrueDepth-camera hebben, waardoor ze vijftig gezichtspunten kunnen volgen. De app is gemaakt met behulp van ARKit, Apple’s nieuwste tool voor augmented reality-apps. Het enige wat je in Nose Zone hoeft te doen, is je gezicht bewegen om zo de vierkantjes kapot te laseren.

In Nose Zone wordt er een laser op het scherm weergegeven die de positie van je neus volgt. Daarachter zie je een grafische weergave van je gezicht die waargenomen wordt door de TrueDepth-camera. Het doel van het spelletje is om de laser te richten op de vierkantjes op het scherm, simpelweg door je hoofd te kantelen. Na elke bonusronde krijg je extra seconden op de teller, dus je moet snel genoeg zijn om hoog in de ranglijsten te eindigen. Op een gegeven worden de vierkantjes een stuk kleiner en verplaatsen ze zich over het scherm, waardoor het spelletje nog best pittig wordt.

Nose Zone op de iPhone X.

De topscores van Nose Zone worden bijgehouden via Game Center, zodat je de score kunt vergelijken met je vrienden. Voor mensen om je heen zie je er belachelijk uit terwijl je Nose Zone speelt, maar als je een iPhone X hebt is het echt de moeite waard om te proberen. Onze persoonlijke topscore staat op 117 en we zijn benieuwd naar die van jou.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2017, 13:26
Categorie Apps
Onderwerpen arkit, iPhone X, truedepth

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.