Reacties voor: NMobile toont flitspalen op Windows Live Maps

NMobile is één van de eerste native iPhone-applicaties die gebruik maakt van Windows Live Maps. Met de applicatie kun je flitspalen, radarcontroles en snelheidscontroles op de kaart zien en alerts ontvangen.
Lees het complete artikel → NMobile toont flitspalen op Windows Live Maps
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Waarom via windows live maps? Wat een onlogische bullsh*t.

    Toch een leuk idee.

  2. met wat voor een techniek werken die echte apparaatjes? die beginnen t piepen als een gek zodra je in de buurt komt (werkt ook bij snelheidscontrole)..

    wie weet is daar een App voor… dat zou pas cool zijn 😀

  3. @ meef
    Het gaat hier juist om die app
    (Lees je het artikel gerust nog eens)

    Wellicht meten ze de afstand tussen 2 punten,
    volgens Pythagoras in 500 v. Chr: wortel (x2-y2)

  4. google is bad with maps , my street in holland is 3 years old and still shows a field on the satellite map , on microsofts version is the whole street and houses in the satellite vision so finally an app that is up to date 🙂 sorry for the english but i get too many people here complaining that is not 100% good

  5. Ik zie eigenlijk ook het nut van die kaartjes niet in, bovendien vermoed ik dat je permanent 3G verbinding nodig hebt, niet echt een optie in het buitenland. Een leuk alternatief is Cams Ahoy (0,79 EUR). De DB met meer dan 22000 Europese flitskasten staat lokaal en sinds de laatste update werkt het echt prima, getest in Belgie en Nederland. Er is wel geen mogelijkheid om zelf tijdelijke mobiele flitsers op te geven…

  6. De app Trapster doet exact hetzelfde,en is gratis!

  7. Waarschuwdetectoren traceren het ultrasoon signaal dat door de snelheidsmeters wordt uitgezonden en ontvangen. De afgelegde weg en de tijd wordt tussen 2 meetpunten bepaald om zo de de gemiddelde snelheid te meten.

    Jasses Microsoft ! Mij niet gezien !

  8. Origineel geplaatst door Karu
    @ meef
    Het gaat hier juist om die app
    (Lees je het artikel gerust nog eens)

    Wellicht meten ze de afstand tussen 2 punten,
    volgens Pythagoras in 500 v. Chr: wortel (x2-y2)

    niet waar?
    (lees het artikel gerust nog eens)

  9. Ik zou graag een app willen die gebaseerd is op de gegevens van flitspaal.nl (bewezen goed en dagelijks onderhouden) en/of waarin je zelf kunt bepalen welke database de app gebruikt. En dan wel graag lokaal bewaard op de iPhone (met af en toe updates van de gegevens, liefst handmatig of dat je de keus hebt wanneer je dat wilt doen (niet in het buitenland bijv.)). En waar geen constante internetverbinding voor nodig is dus.
    Of is er al zoiets?

  10. @meef – Die echte apparaatjes, zoals jij het noemt, werken ook gewoon met GPS en een ingebouwde database met GPS-gegevens van de flitspalen. Het jammere daarvan is dat de database zich dus niet ververst (hoogstens handmatig, maar meestal is dat ook niet mogelijk), zoals met dit nMobile wel automatisch gebeurt. Het nadeel van zoiets als nMobile is dus wel dat je een internetverbinding moet hebben op je iPhone, dus op vakantie is dat minder bruikbaar (want duur). Vandaar mijn vraag hierboven om een app, waar je zelf de database van kunt aanleggen (via flitspaal.nl bijv.), lokaal.

  11. Ik denk dat meef een radardetector bedoelt… maar ten eerste detecteerd je iphone die laser niet. En als hij dat wel zou doen, doe mij dan maar niet zo’n app. Tegenwoordig zien ze precies of je zo’n detector in de auto hebt en kun je aansluitend je iphone inleveren… Een TomTom is handiger (-:

  12. interesant hoe ze dat willen tegenhouden in de landen waar TT radar waarschuwingen ook verboden zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.